Κόσμος

Τα τραγούδια της Taylor Swift είχαν απαγορευτεί στον Λευκό Οίκο επί Ντόναλντ Τραμπ

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) μπορεί να απολαμβάνει την κορυφή των charts παγκοσμίως με τις πολλές επιτυχίες της, ωστόσο τα τραγούδια της δεν είναι ευπρόσδεκτα να παίζουν σε όλους τους χώρους.

Ένας από αυτούς τους χώρους ήταν και ο Λευκός Οίκος επί κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ είχαν – ανεπίσημα – απαγορευτεί να ακούγονται σε όλους τους χώρους.

Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη στον Κρις Χέιζ του MSNBC, η πρώην σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, Ολίβια Τρόι, που διετέλεσε και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αντιτρομοκρατίας και κορονοϊού επί Τραμπ.

Η ίδια μιλάει συχνά για την εποχή της υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Όπως αφηγήθηκε μετά από μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση, πήγε στο γραφείο της για να εκτονώσει το άγχος της με ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ και τη διέκοψαν.

«Προσπαθείς να απολυθείς;» τη ρώτησε ένας συνάδελφος. Η Ολίβια Τρόι μπερδεύτηκε, αλλά εκείνος της εξήγησε: «Δεν νομίζω ότι είναι θαυμάστρια του Τραμπ και έτσι, αν κάποιος το ακούσει αυτό, θα πρέπει πραγματικά να προσέχεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτό».

Κατά του Τραμπ η Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια της προεδρικής εκστρατείας του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν των ΗΠΑ το 2019/2020 και επέκρινε τον Τραμπ, γράφοντας κάποτε στο Twitter: «Θα ψηφίσουμε για να φύγεις τον Νοέμβριο».

Η Τρόι παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε έχει γίνει διευθύντρια του Republican Accountability Project, μετεξέλιξης κινήματος Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων κατά του Τραμπ.

Αναφερόμενη στις περίεργες τακτικές που χρησιμοποιούνταν για την επιβολή της αφοσίωσης, ανέφερε: «Έτσι διοικήθηκε αυτός ο Λευκός Οίκος».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ένα χωριό γλίτωσε την τραγωδία για μόλις 30 δευτερόλεπτα
Αν το αεροπλάνο που μετέφερε την Ελληνίδα αεροσυνοδό και τον Λίβυο Στρατηγό είχε συνεχίσει να πετάει εκτός ελέγχου για άλλα 30 δευτερόλεπτα, θα είχε συντριβεί στο κέντρο του χωριού, 2 χλμ. μακριά
Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και ομάδες έρευνας και διάσωσης στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε τον αρχηγό του στρατού της Λιβύης, Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ-Χαντάντ
Βροχές και πλημμύρες έθεσαν το Λος Άντζελες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους την παραμονή των Χριστουγέννων - Προειδοποιήσεις και για κατολισθήσεις - «Σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες» προειδοποιεί η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία
Πλημμύρα
Ο Ζελένσκι εύχεται για τον Πούτιν «μακάρι να πεθάνει» και να έρθει ειρήνη για την Ουκρανία – Το αιχμηρό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Την ίδια ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν αντάλλαξε δώρα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών - Εκείνος της χάρισε κοσμηματοθήκη, ενώ η Μαρία Ζαχάροβα τού έδωσε φάκελο με μία έκθεσή της
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
24