Κόσμος

Ταχυδρόμος ο εμπνευστής της “Μπλε Φάλαινας”; Η στιγμή της σύλληψης [vid]

Τη σύλληψη του Ιλία Σιτόροφ ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές. Ο 26χρονος ανακρίθηκε και φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ο διαχειρηστής της ιστοσελίδας "Μπλε Φάλαινα", μέσω της οποίας οδηγούσε έφηβους σε αυτοκτονία.

Oι αστυνομικοί ανέκριναν τον Σιντόροφ για την απόπειρα αυτοκτονίας, μέσω πτώσης μπροστά από διερχόμενο τρένο, μιας 13χρονης από το χωριό Γιετκούλ, ενώ προηγουμένως της είχε ζητήσει να χαράξει με ξυράφι στο μπράτσο της μια «μπλε φάλαινα».
Το κορίτσι σώθηκε, αλλά, η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο Σιντόροφ είχε δημιουργήσει δίκτυο με περισσότερα από 30 κορίτσια.
Ο Σιντόροφ αναμένεται να σταλεί στο Τσελιαμπίνσκ στα Ουράλια, προκειμένου να δικαστεί για το θάνατο μιας άλλης μαθήτριας ενώ υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει και τον φερόμενο ως «εμπνευστή» του «παιχνιδιού», 21χρονο Φίλιπ Μπουντέικιν.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψής του 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος 20 πυρκαγιών η Ισπανία - Η ΕΕ κινητοποιεί εναέριες και επίγειες δυνάμεις
Η νότια Ευρώπη και η μεσογειακή λεκάνη βιώνουν μία από τις χειρότερες περιόδους πυρκαγιών που έχουν καταγραφεί ποτέ - Στη δυσκολότερη θέση Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Σλοβακία και οι βαλκανικές χώρες
Πυροσβέστες