Κόσμος

“Τέλος” ο Κάνιε Γουέστ, υποδεχτείτε τον… “Γιε” – Αλλάζει το όνομα αλλά όχι την στήριξη στον Τραμπ

Ο Κάνιε Ουέστ, ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, θα απαντάει πλέον σε όποιον τον φωνάζει «Γιε» (Ye), όμως, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές του απόψεις η στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ακλόνητη.

«Είμαι ο Γιε» ανακοίνωσε στο Twitter. Το «Γιε» ήταν για πολύ καιρό το προσωνύμιο του Ουέστ, όπως επίσης το «Γίζι» (Yeezy).

Ο Κάνιε Ουέστ, ή πλέον Γιε, ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός του λίγο πριν από την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή “Saturday Night Live”, στο NBC, όπου εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος σε μπουκάλι νερό μαζί με τον ράπερ Λιλ Παμπ, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές του, οι οποίοι με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερωτόντουσαν για τα όρια της δημιουργικότητάς του.

Δεν αλλάζει η στήριξη στον Τραμπ

Ο Ουέστ ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα τραγούδι με τίτλο «Ye», φορώντας, όπως κάνει συχνά, ένα καπέλο με το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, “Make America Great Again”.

Κατόπιν ο Αμερικανός καλλιτέχνης μοιράστηκε με το κοινό πολιτικές σκέψεις, τις οποίες ανήρτησε σε Instagram.

«Πολύ συχνά, μιλώντας με έναν λευκό, μου λένε: “πώς μπορείτε να αγαπάτε τον Τραμπ; Είναι ρατσιστής”. (Κι εγώ απαντώ), εάν ο ρατσισμός ήταν για εμένα πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό θα είχα εγκαταλείψει την Αμερική».

Ο Κάνιε Ουέστ κατηγόρησε επίσης τους Δημοκρατικούς ότι θέλουν να καταστήσουν τους πολίτες εξαρτημένους από τα κοινωνικά επιδόματα, ενώ επανέλαβε το ενδιαφέρον του για να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Ντόναλντ Τραμπ του απάντησε σήμερα με ένα tweet.

«Όπως πολλοί, δεν βλέπω πλέον το Saturday Night Live (…) Άκουσα ότι ο Κάνιε Ουέστ, που φόρεσε ένα καπέλο με το σύνθημα MAGA (Make America Great Again) κατά τη διάρκεια του σόου (ακόμα κι αν του το αρνήθηκαν) ήταν φανταστικός.» έγραψε μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Νεαρή γυναίκα καταδικασμένη σε θάνατο για τη δολοφονία του βίαιου συζύγου της γλιτώνει την εκτέλεση – Είχε εξαναγκαστεί σε γάμο στα 12 της
Η Γκολί Κουχάν, η οποία είχε παντρευτεί με το ζόρι στα 12 της και υπέστη χρόνια κακοποίηση, «συγχωρέθηκε» από την οικογένεια του συζύγου της, γεγονός που αναστέλλει την εκτέλεσή της
Γυναίκες Ιράν
Νεκρός βρετανός στρατιωτικός στην Ουκρανία σε δοκιμές όπλων – «Τραγικό δυστύχημα» λέει το Λονδίνο
Ο στρατιώτης παρακολουθούσε τη δοκιμή ενός νέου αμυντικού συστήματος των ουκρανικών δυνάμεων, μακριά από τη γραμμή του μετώπου, όταν σημειώθηκε το θανατηφόρο περιστατικό
Βρετανοί στρατιώτες
Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη - Εκκενώθηκαν έξι όροφοι των 40 διαμερισμάτων
Η πυρκαγιά ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου στην περιοχή Άπερ Γουέστ Σάιντ, όπου έσπευσαν περίπου 140 πυροσβέστες, ενώ οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έκλεισαν για λόγους ασφαλείας
Φωτιά στο Μανχάταν
Συναγερμός για την γρίπη των πτηνών στην Ισπανία – 400 πελαργοί βρέθηκαν νεκροί κοντά στη Μαδρίτη
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού, καθώς εντοπίστηκε ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός νεκρών πτηνών κατά μήκος του ποταμού Μανθανάρες
Πελαργοί