Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέλος στο θρίλερ του Μισισίπι: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ο πιλότος του ήθελε να ρίξει σε Walmart

Τέλος στο θρίλερ του Μισισίπι: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ο πιλότος του ήθελε να ρίξει σε Walmart

Ο πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους που απειλούσε να πέσει σε υποκατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Τουπέλο του Μισισίπι, προσγειώθηκε τελικά σε χωράφι, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, το αστυνομικό τμήμα στο Τουπέλο του Μισισίπι είχε ανακοινώσει πως είχε απευθείας επικοινωνία με τον πιλότο, ενώ είχαν εκκενώσει το κατάστημα της Walmart και ένα πρατήριο βενζίνης που βρισκόταν πολύ κοντά.

Τοπική εφημερίδα, επικαλούμενη πολλές πηγές, ανέφερε ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Άσλαντ, ένα αραιοκατοικημένο μέρος του Μισισίπι, και ο πιλότος ήταν ακόμα ζωντανός.

Στα social media δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία αλλά και βίντεο που έδειχνε ένα μικρό αεροπλάνο σε ένα χωράφι και πιθανότατα ήταν το σκάφος του επίδοξου πιλότου-καμικάζι.

Επίσης στα social media κοινοποιήθηκε μια ανάρτηση που έκανε ο φερόμενος ως πιλότος του αεροπλάνου, στην οποία ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν, ότι αγαπά τους γονείς και την αδελφή του κι έκλεινε με τη λέξη «Αντίο».

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Τούπελο, Τζον Κουάκα, δήλωσε πως ο ύποπτος, ο Κόρι Γουέιν Πάτερσον, ήταν υπεύθυνος για τον ανεφοδιασμό αεροπλάνων.

Ενώ ο Πάτερσον φαίνεται να είχε κάποια αεροπορική εκπαίδευση, δεν είχε δίπλωμα πιλότου, δήλωσε ο Κουάκα σε συνέντευξη Τύπου. Ο Πάτερσον συνελήφθη και σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για μεγάλη κλοπή και τρομοκρατικές απειλές, είπε ο Κουάκα, ο οποίος πρόσθεσε πως αναμένει να του απαγγελθούν επίσης κατηγορίες σε ομοσπονδιακό επίπεδ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις