Κόσμος

Θάνατος-μυστήριο για τον ιδιοκτήτη της Nutella

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στη Νότια Αφρική ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρείας ζαχαροπλαστικής Ferrero.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο Πιέτρο Φερέρο έχασε την ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φερέρο ταξίδευε με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Ο 48χρονος ιδρυτής της εταιρείας βρισκόταν στη Νότια Αφρική σε επαγγελματικό ταξίδι, ανέφερε η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa.

Ο Πιέτρο Φερέρο και ο αδελφός του Τζιοβάνι είναι ιδιοκτήτες εταιρειών όπως η Nutella και η Kinder Surprise.

Η οικογένεια Φερέρο θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες και συντηρητικές ανάμεσα στις ιταλικές επιχειρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
6
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό