Κόσμος

The Bulldozer: Ο συριακός στρατός έπιασε τον πιο σκληρό δήμιο των τζιχαντιστών

Στα χέρια του συριακού στρατού βρίσκεται ο διαβόητος δήμιος των τζιχαντιστών The Bulldozer.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο δήμιος των τζιχαντιστών βρίσκεται ημίγυμνος στην καρότσα ενός αυτοκινήτου με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το αυτοκίνητο για να τραβήξουν φωτογραφίες του διαβόητου δήμιου των τζιχαντιστών που φαίνεται να κάνει μορφασμούς.

Ο Bulldozer έχει αποκτήσει τη φήμη ενός εκ των πιο σκληρών δήμιων των τζιχαντιστών, αποκεφαλιζόντας δεκάδες κρατούμενους και ακρωτηριάζοντας μικρά παιδιά. Σε πολλές φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το Ισλαμικό Κράτος φορούσε μαύρη φόρμα και μάσκα, ενώ κρατούσε το σπαθί έτοιμος να αποκεφαλίσει τα θύματά του.

Όπως και ο Jihadi John, ο δήμιος των τζιχαντιστών, που τελικά ταυτοποιήθηκε ως ο Mohammed Emwazi, δεν τολμούσε να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα. Μια από τις πρώτες φωτογραφίες του έκανε τον γύρο του κόσμου το 2014.

Ένας 14χρονος πέρυσι είχε αποκαλύψει πως του είχε κόψει το χέρι και το πόδι επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Ισλαμικό Κράτος. O Omar, που είχε συλληφθεί και βασανιστεί για πάνω από έναν μήνα, είπε πως ο Bulldozer είχε συγκεντρώσει μια μεγάλη ομάδα παιδιών για να παρακολουθήσουν τον αιματηρό ακρωτηριασμό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας