Κόσμος

Θρήνος για μοντέλο! Κρεμάστηκε μετά τον καβγά με το αγόρι της

Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς της 28χρονης Harriet Penelope Henry με το αγόρι της. Βρέθηκε κρεμασμένη από την έξοδο κινδύνου σε πάρτι για το Halloween στο Chichester.

Η Harriet Penelope Henry τη μοιραία νύχτα κέρδισε τον διαγωνισμό για την καλύτερη εμφάνιση στο πάρτι για το Halloween. Είχε βάψει όλο το σώμα της με κόκκινο χρώμα και φορούμε κέρατα διαβόλου.

Λίγο αργότερα τσακώθηκε άγρια με το αγόρι της και έβαλε τέλος στη ζωή της στις 29 Οκτωβρίου 2017. Είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών και αποπειρών αυτοκτονίας όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι είχε ασταθή σχέση, με την 28χρονη να στέλνει μηνύματα στο αγόρι της αφού έφυγε από το διαμέρισμά του.

“Μου είχε ξαναπεί τέτοια πράγματα στο παρελθόν οπότε δεν μου φάνηκε κάτι ασυνήθιστο. Στις 6:22 μου είπε αντίο. Προσπάθησα να της τηλεφωνήσω. Πίστευα ότι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί μου όταν ηρεμήσει” ανέφερε σε ανακοίνωση που διαβάστηκε στο δικαστήριο ο φίλος της Josh Mercier.

HARRIETPENELOPEHENRY

Η παιδική κακοποίηση και οι αυτοτραυματισμοί

Ο ψυχίατρος Dr Jean Sherrington είπε στο δικαστήριο πως η Harriet, γνωστή στους φίλους της και ως Penny, έπασχε από διαταραχή προσωπικότητας λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που είχε δεχτεί ως παιδί.

“Είχε έντονα συναισθήματα που δυσκολευόταν να διαχειριστεί. Ο αυτοτραυματισμός ήταν ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των έντονων συναισθημάτων”.

HARRIETPENELOPEHENRY

Η μητέρα της Barbara Stewart-Newell περιέγραψε την κόρη της ως συναισθηματικό άνθρωπο που κατανοούσε τους πάντες.

“Φαινόταν να έλκεται από προβληματικούς χαρακτήρες που προσπαθούσε να σώσει”.

HARRIETPENELOPEHENRY

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος για την απαγόρευση πρόσβασης του Καθολικού Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο – «Για λόγους ασφαλείας» λέει ο Νετανιάχου
Έντονες αντιδράσεις από Μελόνι και Μακρόν - Για «έλλειψη σεβασμού» κάνει λόγο Λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Το σχέδιο του Ισραήλ για την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός
Πανάγιος Τάφος
Στενά του Ορμούζ: Οι προτάσεις Τουρκίας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας για το άνοιγμά τους – Κοινοπραξίες και τέλη τύπου Διώρυγας του Σουέζ
Oι χώρες που συμμετέχουν στις συνομιλίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις προς την Ουάσινγκτον για την αποκατάσταση της θαλάσσιας κυκλοφορίας
Πλοία στα Στενά του Ορμούζ 6