Κόσμος

Το δικαίωμα στην άμβλωση να μπει στη Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων ζητά το Ευρωκοινοβούλιο

Να περιληφθεί το δικαίωμα στην άμβλωση στη Χάρτα των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ ζήτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την απόφαση των ΗΠΑ που συγκλόνισε τον κόσμο.

“Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε μια ασφαλή και νόμιμη άμβλωση”: με 324 ψήφους υπέρ (έναντι 155 κατά και 38 αποχές) οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συνεδριάζουν στο Στρασβούργο αποφάσισαν να ζητήσουν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να περιλάβει αυτό το δικαίωμα στη Χάρτα των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γνωστά πάρτι porta potty στο Ντουμπάι - Έταζε δουλειά σε supermarket σε γυναίκες από την Ουγκάντα
Έρευνα του BBC οδήγησε στη σύλληψη του Mwesigwa, οποίος είχε σπίτι του σχεδόν 50 γυναίκες - Συνδέεται με θανάτους δύο γυναικών - Έταζε στους πελάτες του ότι οι κοπέλες κάνουν «σχεδόν τα πάντα»
Ντουμπάι: Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γνωστά πάρτι porta potty – Έταζε δουλειά σε supermarket σε γυναίκες από την Ουγκάντα
«Η Ρωσία θα ανακοινώσει μια πολύ καλή πρόταση για την λήξη του πολέμου στην Ουκρανία», λέει ο Λουκασένκο
«Για να μην χάσει όλη την Ουκρανία ο Ζελένσκι δεν θα πρέπει μόνο να διαπραγματευτεί αλλά και να συμφωνήσει με τους ευνοϊκούς όρους που έχουν εγκριθεί από τους Αμερικανούς»
Λουκασένκο 1