Κόσμος

To λάθος sms του έσωσε τη ζωή!

Ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή του και έστειλε sms σε φίλο του για να τον ενημερώσει... Αλλά το μήνυμα πήγε αλλού!

Ένα απελπισμένο σύντομο μήνυμα κειμένου (sms), που εστάλη σε λάθος παραλήπτη, επέτρεψε στους πυροσβέστες και την αστυνομία να εντοπίσουν έναν άνδρα ο οποίος είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει χθες βράδυ στη Λιόν της κεντροδυτικής Γαλλίας, ανακοινώθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Διοίκηση Δημοσίας Τάξεως της επαρχίας του Ροδανού.

Στις 19:25 τοπική ώρα, ο επικεφαλής ενός αστυνομικού τμήματος στη Λιόν δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον κάτοικο στην περιοχή του Παρισιού, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έφθασε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, του οποίου δεν έπρεπε να είναι εκείνος ο τελικός παραλήπτης, και από το περιεχόμενό του συναγόταν πως «ένας φίλος του αποκάλυπτε την πρόθεσή του να θέσει τέλος στη ζωή του».

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η Περιφερειακή Διοίκηση εξηγεί πως οι αστυνομικοί που διέθεταν πλέον το όνομα του συντάκτη του μηνύματος μπόρεσαν να τον εντοπίσουν στο διαμέρισμά του στη Λιόν, φθάνοντας στο σημείο «το ταχύτερο δυνατόν». Καθώς κανείς δεν απαντούσε στις εκκλήσεις τους, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία, άνδρες της οποίας κατόρθωσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια ενός κλιμακοφόρου οχήματος.

Ο επίδοξος αυτόχειρας κειτόταν στο πάτωμα, με δύο άδειες φιάλες οινοπνευματωδών δίπλα του και «ήδη είχε αρχίσει να κόβει τις φλέβες στους καρπούς του». Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, σώζοντας τη ζωή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe