Κόσμος

Το μενού του Brexit – Tι έφαγαν οι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής

Ούτε fish & chips, ούτε έστω μια πουτίγκα, δεν υπήρχε στο δείπνο εργασίας της Συνόδου Κορυφής σχετικά με την βρετανική αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το δείπνο εργασίας, περιελάμβανε για πρώτο πιάτο “ορτύκια με πράσινα φασόλια μαζί με τραγανή ζύμη με αποξηραμένα φρούτα”. Για δεύτερο πιάτο θα σερβιριστεί “Φιλέτο μοσχαράκι κατσαρόλας με λαχανικά εποχής” και για επιδόρπιο φράουλες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαβάνα Γκάθρι: Νέα έκκληση για τη μητέρα της μετά τη λήξη της προθεσμίας για λύτρα – «Φέρτε την σπίτι»
H γνωστή παρουσιάστρια απηύθυνε μέσω βίντεο νέα δημόσια έκκληση για βοήθεια - Το FBI ανακοίνωσε ότι, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ύποπτος
Μήνυμα από τους γείτονες της Νάνσι Γκάθρι που αγνοείται