Κόσμος

Το πάρτι για τις τράπεζες τελείωσε…

Οι G20 βάζουν "ψαλίδι" στα μπόνους

Παρά τις αντίθετες απόψεις που υπήρχαν εντός της Ευρώπης, αλλά και ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ, οι ηγέτες της G20 συμφώνησαν τελικά στην περικοπή των μπόνους, χθες το βράδυ στη Σύνοδο του Πίτσμπουργκ.

Στο εξής, τα μπόνους θα περιορίζονται σε ένα ποσοστό επί των καθαρών κερδών των τραπεζικών ιδρυμάτων, όταν απειλείται το υγιές επίπεδο κεφαλαιοποίησης.

“Η τραγωδία είναι ότι όλος ο κόσμος υπέφερε από την παγκόσμια κρίση, εκτός από τα golden boys των τραπεζών,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός υπουργός Οικονομίας Άλιστερ Ντάρλινγκ .

Μ. Μπαγιώτα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα ξέσπαγε ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Εφιαλτικό σενάριο Βρετανού στρατηγού για καταστροφή του ΝΑΤΟ
Το DailyMail δημοσιεύει μια ανατριχιαστική προβολή: κυβερνοεπίθεση στην Ευρώπη, ταραχές, ρωσική εισβολή στις χώρες της Βαλτικής και κινεζική επίθεση στην Ταϊβάν
Ένα άρμα μάχης κατά τη διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία.
Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της χήρας του – «Συγχωρώ τον δράστη, αυτό θα έκανε ο Χριστός και ο σύζυγός μου»
Μη μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυά της, η Έρικα Κέρκ δήλωσε για τον δολοφόνο του άνδρα της πως η απάντηση στο μίσος δεν είναι το μίσος αλλά η αγάπη - «Η απάντηση που γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο είναι η αγάπη ακόμα για τους εχθρούς μας που μας διώκουν»
Έρικα Κερκ
5