Οι δυο τους, ήθελαν να αποδείξουν πως για να κάνεις έναν όμορφο γάμο δε χρειάζεται να χορεύεις ξέφρενα μέχρι το πρωί ούτε να πίνεις μέχρι τελικής πτώσης. Ετοίμασαν λοιπόν, ένα πάρτι αποτοξίνωσης, δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία λαχανικών και φρούτων, ενώ για ποτό είχαν όλα τα είδη υγιεινών ροφημάτων, πλούσια σε βιταμίνες.
Εσάς πως θα σας φαινόταν, εάν πηγαίνατε καλεσμένοι σε γάμο και περνάγατε το χρόνο σας κάνοντας γιόγκα στην άμμο με τη δύση του ηλίου; Πράγματι, είναι κάτι ασυνήθιστο αλλά ταυτόχρονα ακούγεται μαγικό. Η 26χρονη Jessica και ο 30χρονος σύζυγός της Dean ήθελαν να αποδείξουν πως ο υγιεινός τρόπος ζωής τους δεν πρέπει να τεθεί σε αναμονή μόνο και μόνο επειδή παντρεύονταν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όλα έγιναν στην Ταϊλάνδη με την τελετή να είναι πραγματικά μαγική και παραμυθένια. ”Θέλαμε έναν τέτοιο γάμο διότι τόσο ο Dean όσο και εγώ είμαστε λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής και ήταν σημαντικό για εμάς αυτό να φανεί και με το γάμο μας”. Αντί για ένα παραδοσιακό μπουφέ, λοιπόν, με γλυκά και κρουασάν, η νύφη φρόντισε να σερβίρει στους επισκέπτες υγιεινές αλμυρές και γλυκές επιλογές χωρίς ζάχαρη, muffins μπανάνας, λαχανικά βρασμένα στον ατμό για δείπνο, φρέσκα φρούτα για επιδόρπιο και μεγάλη ποικιλία από χυμούς με βιταμίνες.
Πηγή: Dailymail



