Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το “τέρας” της κατάθλιψης: Αυτοκτόνησε πανέμορφη φοιτήτρια

Το “τέρας” της κατάθλιψης: Αυτοκτόνησε πανέμορφη φοιτήτρια

Να μοιραστούν το σημείωμα αυτοκτονίας της κόρης τους για να βοηθήσει τους ανθρώπους να πολεμήσουν την κατάθλιψη αποφάσισαν οι γονείς της 19χρονης Madison Holleran.

“Για σένα μαμά… το κολιέ… Για εσάς γιαγιά και παππού… gingersnaps (πάντα μου θυμίζουν εσάς)… Για εσένα Ingrid… το σχέδιο της ευτυχίας.

Και μπαμπά… οι τρούφες σοκολάτας Godiva. Σας αγαπώ όλους… λυπάμαι. Σας αγαπώ” έγραψε στο σημείωμα άφησε για να τους αποχαιρετήσει.

Ο πατέρας της δημοφιλούς φοιτήτριας του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια θέλησε να μοιραστεί ένα χρόνο μετά το σημείωμά της για να βοηθήσει όσους μάχονται με την κατάθλιψη.

“Δεν νομίζω ότι κατάλαβε πόσο άσχημο θα ήταν για εμάς να μην την έχουμε μαζί μας. Αν δείτε μια τεράστια αλλαγή στο παιδί σας και δεν έχετε συζητήσει την αυτοκτονία μαζί του, ανοίξτε τη συζήτηση” σημείωσε ο 62χρονος Jim Holleran.

Η 19χρονη, όπως ανέφερε, ήταν τόσο τελειομανής που άφησε ένα πρώτο σημείωμα αυτοκτονίας στο δωμάτιό της στην εστία.

“Δεν ξέρω πλέον ποια είμαι. Προσπαθώ. Προσπαθώ. Προσπαθώ. Συγγνώμη. Σας αγαπώ… συγγνώμη ξανά… συγγνώμη ξανά… Πώς έγινε αυτό;”.

Στη μνήμη της, ο πατέρας της μαζί με τη μητέρα της Stacy ξεκίνησαν το The Madison Holleran Foundation για να βοηθήσουν μαθητές που ίσως νιώθουν θλιμμένοι ή αυτοκτονικοί.



Πηγή:
News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε