Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το… “θρίλερ” τελείωσε νωρίς: Συνελήφθη ο αεροπειρατής της Ethiopian Airlines

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Η πτήση ET702 της Ethiopian Airlines απογειώθηκε από την Αντίς Αμπέμπα με προορισμό τη Ρώμη. Όμως νωρίς το πρωί της Δευτέρας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Γενεύης λόγω αεροπειρατείας!

Η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε εν πτήσει, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης και λίγα λεπτά μετά την προσγείωση ο αεροπειρατής, όπως μεταδίδει το CNN, συνελήφθη και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
Ο αεροπειρατής, που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν τα αιτήματά του, ανάγκασε τον πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης αλλά εκεί τον συνέλαβαν, είπε ο Τζον Φιλιπ Μπραντ, αξιωματούχος της αστυνομίας σύμφωνα με το CNN.

Εξαιτίας του περιστατικού, το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης έκλεισε.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER Alain Fracheboud @AFracheboud
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER, ‏@SkyHarriet
Νωρίτερα, η Ethiopian Airlines ανακοίνωσε ότι η πτήση της ET702, η οποία είχε προορισμό τη Ρώμη, “υποχρεώθηκε να προσγειωθεί” στη Γενεύη και πρόσθεσε ότι όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα βρίσκονται στο αεροδρόμιο και είναι ασφαλείς. Δεν ανέφερε αν στο αεροπλάνο της εκδηλώθηκε αεροπειρατεία.


Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Γενεύης, ο Μπερτράν Στεμπφλί, δήλωσε ότι ένα αεροσκάφος στο οποίο εκδηλώθηκε αεροπειρατεία προσγειώθηκε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο, αλλά δεν ανέφερε σε ποιά αεροπορική εταιρεία ανήκε.

Εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, η οποία εντοπίζει τις πτήσεις, έδειξε ότι το αεροσκάφος έκανε πολλούς κύκλους πάνω από την ελβετική πόλη προτού προσγειωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος με προορισμό την Κωνσταντινούπολη

Αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο! Ήταν απλά άσκηση… Δείτε την

Η αεροπειρατεία ήταν… παρεξήγηση!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε