Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τον έπιασαν να προσπαθεί να βιάσει 8χρονη και τον διαπόμπευσαν! (VIDEO)

Τον έπιασαν να προσπαθεί να βιάσει 8χρονη και τον διαπόμπευσαν! (VIDEO)

Έγκλημα και τιμωρία! Ένας άνδρας επιχείρησε να βιάσει οκτάχρονο κορίτσι. Αλλά τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω, του έβγαλαν τα ρούχα και το διαπόμπευσαν, περιφέροντάς τον γυμνό στους δρόμους!

Συνέβη στο προάστιο Σάντα Μπριζίτα του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή και έχει καταγραφεί σε video. Οι εικόνες του γυμνού άνδρα να περιφέρεται γυμνός, δεμένος με σχοινί έως ότου να παραδοθεί στην αστυνομία.

«Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε» ακούγεται να του φωνάζει ένας άνδρας, ενώ μια γυναίκα ζητά από τους αστυνομικούς να τον… δέσουν πίσω από το περιπολικό!

Για το περιστατικό δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Ούτε αν ευσταθούν οι κατηγορίες κατά του άνδρα που διαπομπεύτηκε γυμνός. Οι κάτοικοι της περιοχής που έκαναν τη “σύλληψη” υποστηρίζουν πως ο άνδρας επιχείρησε να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι.

“Οι κάτοικοι της κοινότητας απένειμαν δικαιοσύνη, όταν πιάσαμε έναν εγκληματία ο οποίος ετοιμαζόταν να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι και τον παραδώσαμε στην αστυνομία, η οποία ελπίζουμε να αποδώσει δικαιοσύνη για το αθώο κορίτσι” έγραψε κάποιος στα social media, ανεβάζοντας υλικό από τη διαπόμπευση του φερόμενου ως δράστη.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε