Κόσμος

Τουρκία: Greek night στα social media εν μέσω lockdown – Παρτάρουν με Πάριο και Θεοδωρίδου

Γιάννη Πάριο, Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλούς άλλους Έλληνες καλλιτέχνες επιλέγουν χρήστες των social media στην Τουρκία για να διασκεδάσουν εν μέσω lockdown. Μάλιστα, διοργανώνονται και live πάρτι από γνωστούς DJ. 

Live greek nights στα social media οργανώνουν στην Τουρκία για να διασκεδάσουν εν μέσω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού. Το βράδυ του Σαββάτου (9/1), σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, γνωστός DJ έπαιξε live μουσική στο instagram, διάρκειας περίπου 2,5 ωρών. Την τιμητική τους στο πρόγραμμα είχαν ο Γιάννης Πάριος και η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χιλιάδες Τούρκοι παρακολούθησαν το live του γνωστού DJ και από τα σχόλια που του έκαναν φαίνεται να το διασκέδαζαν πραγματικά.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ
«Καμπανάκι» Ιράν σε Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ και Μπαχρέιν και – Οι υποδομές που κηρύχθηκαν «στρατιωτικές ζώνες»
«Το μέτρο αυτό αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφάλειας, στην υποστήριξη των επιχειρήσεων ασφαλείας και στη διατήρηση της σταθερότητας» αναφέρει ανακοίνωση
Ιράν