Κόσμος

Τουρκία: Παντρεύτηκε τον άντρα που της έριξε οξύ στο πρόσωπο

«Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ δεν θα σε έχει κανείς άλλος». Αυτό είπε ο 21χρονος τότε Κασίμ στην 18χρονη Μπερφίν λίγο πριν της πετάξει οξύ στο πρόσωπο και την παραμορφώσει για πάντα. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Τουρκία. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Μπερφίν παντρεύτηκε τελικά τον θύτη της.

Η επίθεση με οξύ, που έγινε το 2019, είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο δράστης σε 13 χρόνια κάθειρξη. Ωστόσο, λίγο αργότερα κατάφερε να αποφυλακιστεί με νόμο που ψηφίστηκε στην Τουρκία με αφορμή την πανδημία.

Στις αρχές Δεκεμβρίου έγινε γνωστό πως η Μπερφίν παντρεύτηκε τελικά τον Κασίμ, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε με την τελετή να πραγματοποιείται στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Τον παντρεύτηκε χωρίς να το γνωρίζουμε. Πάλεψα γι’ αυτή την υπόθεση για χρόνια και όλα αποδείχθηκαν μάταια» δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ σε ολόκληρες τις ΗΠΑ – Το σύνθημα «όχι βασιλιάδες» και οι αφίσες με τον ίδιο και τον Πούτιν ως ναζί
Στην περιοχή του Φόρεστ Χιλς στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας «αγαπάμε τη χώρα μας, δεν ανεχόμαστε τον Τραμπ»
Διαδηλωτές κοντά στο κτίριο του Καπιτωλίου φωνάζουν «Όχι βασιλιάδες» ενάντια στις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ
5
Η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία χωρίς το ΝΑΤΟ, προειδοποιεί πρώην αρχηγός του βρετανικού στρατού
Ο Βρετανός απόστρατος στρατάρχης λόρδος Ρίτσαρντς εκτιμά ότι η Ουκρανία δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία χωρίς άμεση παρέμβαση του ΝΑΤΟ
Ουκρανοί στρατιώτες σε εκπαίδευση