Κόσμος

Τουρκία: Στους 7 οι νεκροί από την κατάρρευση ανθρακωρυχείου

Στους 7 ανέρχονται οι νεκροί από την κατάρρευση ανθρακωρυχείου στην Τουρκία. Η τραγωδία σημειώθηκε στην επαρχία Σιρνάκ στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με τις αρχές αγνοείται ακόμη ένας εργαζόμενος που επίσης εργαζόταν στο ανθρακωρυχείο εκείνη την ώρα.

“Παράνομες οι εργασίες”

Το υπουργείο Ενέργειας της χώρας ανέφερε ότι το ανθρακωρυχείο που κατέρρευσε δεν είχε έγκυρη άδεια λειτουργίας και οι επιχειρήσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του ορυχείου ήταν παράνομες.

«Οι δραστηριότητες του ορυχείου στο Σιρνάκ όπου συνέβη το δυστύχημα είχαν ανασταλεί από τη Γενική Διεύθυνση Υποθέσεων Ορυχείων το 2013 λόγω κινδύνων σε επίπεδο λειτουργίας και ασφάλειας» υπογράμμισε το υπουργείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1