Κόσμος

Τουρκία: Χαλαρώνουν τα μέτρα καραντίνας για τους πολίτες της από το εξωτερικό

Η Τουρκία είναι έτοιμη να χαλαρώσει τους κανονισμούς για 14ημερη καραντίνα για τους πολίτες τους που φτάνουν στη χώρα από το εξωτερικό.

Όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu οι Τούρκοι πολίτες που έφθαναν στην χώρα από το εξωτερικό υποχρεούνταν να τεθούν σε 14ήμερη καραντίνα σε φοιτητικούς κοιτώνες, όπου παρακολουθούνταν για πιθανά ύποπτα συμπτώματα της νόσου COVID-19.

Όσοι θα φθάνουν πλέον στη Τουρκία με προγραμματισμένες πτήσεις θα περνούν από ιατρικό έλεγχο και θα παρακολουθούνται για 14 ημέρες στα σπίτια τους, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι για τον θάνατο του μωρού τους μια Βρετανίδα αριστοκράτισσα και ο εραστής της - Έβαλαν τη σορό σε σακούλα, βρήκαν πλακούντα στο αυτοκίνητό τους
Το ζευγάρι, που ζούσε στο περιθώριο, προσπάθησε να κρύψει τη γέννηση της Βικτόρια επειδή η πρόνοια τους είχε ήδη πάρει τα άλλα τέσσερα παιδιά τους
Η Κόνστανς Μάρτεν και ο σύντροφός της, Μαρκ Γκόρντον