Κόσμος

Τουρκικό πλοιάριο εμβόλισε ιταλικό στα ανοικτά της Συρίας – Σπεύδει ελικόπτερο στην περιοχή

Ιταλικό αλιευτικό εμβολίσθηκε από τουρκικά ψαράδικα στα ανοικτά της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Ρώμης La Repubblica. Η εφημερίδα προσθέτει ότι το πλήρωμα του ιταλικού αλιευτικού προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και ότι βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.

Το συγκεκριμένο ψαράδικο, το «Μικέλε Τζακαλόνε», είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εμβολίσθηκε από το τουρκικό πλοιάριο.

Το «Τζακαλόνε «είχε δεχθεί επίθεση και στις 3 Μαΐου, στα ανοικτά της Βεγγάζης (Λιβύη). Στο σημείο του συμβάντος κατευθύνεται ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτο Αρχείου Reuters)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Ο εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι κατεβαίνει στην πολιτική – Ο Τζακ Σλόσμπεργκ διεκδικεί έδρα στο Κογκρέσο
Ο 32χρονος Τζακ Σλόσμπεργκ, εγγονός του Τζον Φ. Κένεντι, κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς στις ενδιάμεσες εκλογές του 2026, διεκδικώντας έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Νέα Υόρκη
Ο εγγονός του προέδρου Κένεντι, Τζακ Σλοςμπεργκ
Γερμανία: Εντοπισμός του ιού της πολιομυελίτιδας σε λύματα – Ο κίνδυνος θεωρείται «πολύ χαμηλός» χάρη στον εμβολιασμό
Ο άγριος ιός πολιομυελίτιδας τύπου 1 (WPV1) εντοπίστηκε σε λύματα στη Γερμανία, όμως οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν κρούσματα και ο κίνδυνος παραμένει «πολύ χαμηλός»
Η Γερμανική σημαία