Κόσμος

“Toyboy” για την πρώην κυρία Πούτιν! 21 χρόνια νεότερος ο νέος της σύζυγος! (ΦΩΤΟ)

Όχι θα κάτσει να σκάσει... φέρεται να σκέφτηκε η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά τον χωρισμό τους και τη νέα (κι επίσης κατά πολύ νεότερη) σύντροφο του Ρώσου προέδρου, η 58χρονη Λουντμίλα τον "αντικατέστησε" με τον 37χρονο Artur Ocheretnyi!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το διαζύγιο του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με την επί χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει απασχολήσει ήδη τα μέσα ενημέρωσης με τη νέα του σύντροφο και φαίνεται πως η πρώην σύζυγός του τον “πληρώνει” με το ίδιο νόμισμα!

21 χρόνια νεότερος!

Η 58χρονη Λουντμίλα, λοιπόν, φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο πρόσωπο του κατά 21 χρόνια νεότερού της Artur Ocheretnyi, με τα διεθνή δίκτυα να αναφέρουν πως έχουν παντρευτεί!

Μάλιστα, φέρεται να έχει μετακομίσει με τον 37χρονο άνδρα στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον πανίσχυρο άνδρα της Ρωσίας! Το διαμέρισμα αυτό ήταν στο όνομα των παιδιών τους, ωστόσο μεταφέρθηκε στο όνομα της Λουντμίλα και ακολούθως σε αυτό της αδερφής της.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, αναφέρουν πως στις 24 Σεπτεμβρίου το διαμέρισμα πουλήθηκε σε μία γυναίκα ονόματι Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya (σ.σ. δηλαδή το επίθετο του 37χρονου), η οποία ταυτόχρονα έχει το ίδιο πατρώνυμο, τον ίδιο τόπο καταγωγής, αλλά και την ίδια ημερομηνία γέννησης με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας!

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από επίσημα κυβερνητικά “χείλη” της Ρωσίας, κάτι που επιτρέπει στις φήμες να “οργιάζουν”!

Δείτε τον νέο έρωτα της πρώην κυρίας Πούτιν

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Δικαστής διατάσσει την αποφυλάκιση υπό όρους εκατοντάδων μεταναστών που συνελήφθησαν στο Ιλινόι
Ομοσπονδιακός δικαστής στο Σικάγο ακύρωσε την επιχείρηση «Midway Blitz» της κυβέρνησης Τραμπ, κρίνοντας παράνομες τις μαζικές συλλήψεις της μεταναστευτικής αστυνομίας ICE
Διαδήλωση κατά της αστυνομίας μετανάστευσης ICE στο Σικάγο
Αρκούδες έκαναν «κατάληψη» στο χωριό Μπέλομπραντ στο Κόσοβο - Το δημοτικό σχολείο έβγαλε προειδοποίηση ότι οι μαθητές κινδυνεύουν
Σε βίντεο που τράβηξαν οι κάτοικοι οι αρκούδες φαίνονται κάνουν βόλτες, εξερευνώντας κήπους και αναποδογυρίζουν έπιπλα, αναζητώντας τροφή, ενώ πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν μεγάλα, άσπρα σακιά με ζάχαρη
Αρκούδες
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
«Η υγεία είναι ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση, όμως εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί υποσημείωση στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα»
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»