Κόσμος

Τραγωδία! Τη δάγκωσε κόμπρα, συνέχισε να τραγουδά και πέθανε στη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό τέλος για την τραγουδίστρια της ποπ Irma Bule. Η 29χρονη πέθανε στη σκηνή 45 λεπτά αφότου τη δάγκωσε η κόμπρα που έχει πάντα μαζί στις εμφανίσεις της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδά για 45 λεπτά αφότου τη δάγκωσε το φίδι μέχρι που τελικά κατέρρευσε και πέθανε στη σκηνή. Η Irma Bule ήταν γνωστή για τις εμφανίσεις της με φίδια στη σκηνή.

Αυτή την Κυριακή όμως βρήκε τον θάνατο από το δάγκωμα της κόμπρα. Αφού είχε ερμηνεύσει το πρώτο της τραγούδι στη συναυλία στην πόλη Karawang, στη γενέτειρά της την Ινδονησία, πάτησε κατά λάθος την κόμπρα. Τη δάγκωσε τότε στο πόδι, με τη σκηνή να έχει απαθανατιστεί σε βίντεο.

“Συνέβη στα μέσα του δεύτερου τραγουδιού όταν η Irma πάτησε το φίδι. Στη συνέχεια τη δάγκωσε στον μηρό”, δήλωσε θαυμαστής της που βρισκόταν στη συναυλία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η τραγουδίστρια συνέχισε την εμφάνισή της και μετά από 45 λεπτά άρχισε να κάνει εμετό. Λίγο αργότερα κατέρρευσε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Οικογένειες ομήρων διαδηλώνουν έξω από τα σπίτια υπουργών ζητώντας εκεχειρία στη Γάζα
Οι συγγενείς των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός και συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συνεχίζει να προετοιμάζει την επίθεση κατά της Γάζας
Διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ 2