Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραμπ για Κιμ: «Καλός τύπος αλλά κάποιες φορές πρέπει απλά να φεύγεις!»

Τραμπ για Κιμ: «Καλός τύπος αλλά κάποιες φορές πρέπει απλά να φεύγεις!»

“Φαρμακωμένος” ο Αμερικανός πρόεδρος στην συνέντευξη Τύπου στο Βιετνάμ μετά την κατάρρευση των συνομιλιών ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα.
«Δεν θα υπογράψουμε τίποτα σήμερα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους.
«Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να αποχωρήσεις», είπε ακόμα.

Μια φράση του Ντόναλντ Τραμπ τα είπε όλα για την αποτυχία των συνομιλιών ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα. Μιλώντας για τον Κιμ Γιονγκ Ουν είπε: «Είναι ωραίος τύπος. Έχει χαρακτήρα. Είχαμε κάποιες επιλογές αλλά αποφασίσαμε να μην τις χρησιμοποιήσουμε. Κάποιες φορές πρέπει απλά να φεύγεις. Αυτή ήταν μια από τις φορές αυτές».

https://twitter.com/BOB__WASHINGTON/status/1101018984046968832

Κατά τα λοιπά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ήταν παραγωγικές οι συνομιλίες ανάμεσα στον ίδιο και τον Κιμ. Είπε ακόμα ότι του έδωσε τον λόγο του πως δεν θα κάνει άλλες πυρηνικές δοκιμές. «Σήμερα πάντως, δεν θα υπογράψουμε τίποτα. Δεν είναι πρέπον», είπε. «Το όραμα του Κιμ δεν είναι και δικό μας», είπε ακόμα. Είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον κι άλλη συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο και τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Εξηγώντας γιατί κατέρρευσαν οι συνομιλίες ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ήταν το θέμα των κυρώσεων.

Ο αμερικανός Πρόεδρος μπήκε συνοφρυωμένος μέσα στην αίθουσα για την συνέντευξη Τύπου και οι ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν πολλές και για όσα συμβαίνουν και στις ΗΠΑ με την καθαίρεση του ίδιου να μην φαίνεται πλέον τόσο μακρινή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις