Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Mελάνια Τραμπ: Εκθαμβωτική – “Εξαφάνισε” την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας [pics, vid]

Mελάνια Τραμπ: Εκθαμβωτική – “Εξαφάνισε” την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας [pics, vid]

Η Μελάνια Τραμπ ήταν η πιο λαμπερή και κομψή παρουσία στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο. Εκεί, υποδέχτηκε τον σύζυγο της και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με την σύζυγό του. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να “εξαφανίσει” την Ακι Άμπε.

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ που κατάφερε να κάνει τους πάντες να μείνουν με τον στόμα ανοιχτό ήταν αυτή στο αεροδρόμιο όταν υποδέχτηκε τους καλεσμένους του άντρα της αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ. Για την περίσταση επέλεξε μία λευκή παντελόνα την οποία συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο.

Το βράδυ της Παρασκευής (10.02.2017) τα δυο ζευγάρια μαζί με έναν σύμβουλο του Τραμπ δείπνησαν ενώ όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Η Μελάνια “πόνταρε” σε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα και η αλήθεια είναι ότι βγήκε κερδισμένη.

Σήμερα, το πρωί (11.02.2017) οι δυο Πρώτες Κυρίες επισκέφτηκαν το Μουσείο Morikami και τους Ιαπωνικούς Κήπους. Εκεί, η Μελάνια παρέδωσε μαθήματα στυλ.

Ντύθηκε στα λευκά… και κατάφερε να “ισοπεδώσει” την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας.  Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο, το οποίο συνδύασε με nude φλατ παπούτσια ενώ κερασάκι στην πολύ chic εμφάνιση της ήταν η λευκή ζακέτα που κάλυπτε τους ώμους της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε