Κόσμος

Τρίβει… τα χέρια του ο Τραμπ – “Η αδυναμία της Κινεζικής οικονομίας μας δίνει ευκαιρία για συμφωνία”

Εκεί που όλοι βλέπουν αδυναμία στην Κινεζική οικονομία ο Τραμπ βλέπει... ευκαιρία για business.

O Τραμπ τόνισε πως οι εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα βαίνουν καλώς και πως η παρούσα αδυναμία της κινεζικής οικονομίας δίνει κίνητρα στο Πεκίνο για την επίτευξη μίας συμφωνίας.

«Πιστεύω πως αυτό τους προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο για να διαπραγματευθούν», τόνισε ο Τραμπ, μιλώντας στους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους.

Οι αμερικανοί διαπραγματευτές θα συναντηθούν εντός της εβδομάδας στο Πεκίνο με τους Κινέζους ομολόγους τους για να συζητήσουν την επίτευξη μίας συμφωνίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε για διάδοχό του τον Μοτζταμπά γιατί δεν τον θεωρούσε έξυπνο και κατάλληλο για ηγέτη - Τι γνώριζε ο Τραμπ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου CBS, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ενημερωθεί σχετικά από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών
Ο πατέρας και ο γιος Χαμενεΐ
Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για την ημέρα της μητέρας
Στην ανάρτησή ο Γουίλιαμ έγραψε: «Θυμάμαι τη μητέρα μου, σήμερα και κάθε μέρα, σκέφτομαι όλους όσους θυμούνται σήμερα κάποιον που αγαπούν, καλή Ημέρα της Μητέρας»
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα