Κόσμος

Τρόμος σε σόου ακροβατικών! Του έφυγε απ’ τα χέρια και έπεσε στο κενό [vid]

Σοκαρισμένοι οι θεατές που παρακολουθούσαν σόου με ακροβατικά. Ακροβάτης έφυγε από τα χέρια συναδέλφου του και έπεσε στο κενό.

Με το κεφάλι προσγειώθηκε στο κενό η 20χρονη Yulia Tikaeva ενώ γλίστρησε από τα χέρια ακροβάτη. Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε σε τσίρκο γεμάτο κόσμο στη Λευκορωσία. Η 20χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Γονείς και παιδιά παρακολούθησαν με τρόμο το σοκαριστικό ατύχημα, με την 20χρονη να προσγειώνεται στο κενό κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Gomel.

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Έχει μεγάλο πρήξιμο στο κεφάλι της αλλά οι γιατροί λένε ότι δεν έχει σπάσει οστά. “Η Yulia βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Ο σκελετός της είναι άθικτος, δεν υπάρχουν κατάγματα” δήλωσε εκπρόσωπος του τσίρκου. “Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι αλλά οι γιατροί λένε ότι μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος θα δείξει. Είναι στις σκέψεις όλων μας”. Σύμφωνα με άλλη πηγή, τα τραύματα της 20χρονης στο κεφάλι είναι σοβαρά.

Μάρτυρας δήλωσε πως δεν την έπιασε ο συνάδελφός της έγκαιρα και έπεσε πίσω από το δίχτυ ασφαλείας με το πρόσωπο. “Το πλήθος χειροκροτούσε όταν μεταφερόταν με το φορείο. Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο ενημέρωθηκαν το βράδυ από το νοσοκομείο πως είναι ζωντανή αλλά δεν έχει ακόμα τις αισθήσεις της”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αράχνες–«ζόμπι»: Ο μύκητας που προκαλεί τρόμο και θυμίζει το The Last of Us
Μύκητας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετατρέπει αράχνες σε πραγματικά «ζόμπι», ένα φαινόμενο που τρομάζει κατοίκους και κηπουρούς σε όλο τον κόσμο, ενώ θυμίζει το σύμπαν της σειράς The Last of Us, γράφει η Wall Street Journal
Αράχνη
Τουρκικά λιμάνια ζητούν από τα πλοία να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με το Ισραήλ
Η εξέλιξη έρχεται λίγους μήνες μετά την απόφαση της Άγκυρας να διακόψει τις εμπορικές συναλλαγές με το Τελ Αβίβ, οι οποίες υπολογίζονταν σε περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, λόγω του πολέμου στη Γάζα
Λιμάνι στην Τουρκία