Κόσμος

Τυφώνας Μίλτον: «Θα πέσουν μέσα σε λίγες ώρες 300 με 400 χιλιοστά νερού», λέει ο Καλλιάνος

Αντιμέτωπη με τον τυφώνα Μίλτον βρίσκεται η Φλόριντα που πλησιάζει στην περιοχή και συνοδεύεται από ακραία φαινόμενα.

Για τον τυφώνα Μίλτον μίλησε στην εκπομπή Live News ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος επιβεβαιώνοντας ότι η Φλόριντα θα περάσει δύσκολες στιγμές.

«Οι κάτοικοι θα βιώσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή. Είναι ένας τυφώνας που έχει 15 με 20 χρόνια να χτυπήσει με τέτοια σφοδρότητα. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα συμβούν στη Φλόριντα.

«Θα πέσουν μέσα σε λίγες ώρες 300 με 400 χιλιοστά νερού κάτι το οποίο δείχνει και την σφοδρότητα του φαινομένου. Θα υπάρχουν επίσης άνεμοι που θα ξεπεράσουν τα 200 χλμ την ώρα. Από αυτό τον συνδυασμό μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο δύσκολη θα είναι η κατάσταση. Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν αποχωρήσει από τις περιοχές τους, αλλά τα μέρη αυτά θα βιώσουν τη σφοδρότητα της φύσης όσο δεν την έχουν βιώσει τα τελευταία 15 με 20 χρόνια. Μπορεί να ακούγονται λίγο υπερβολικά, αλλά η σφοδρότητα του φαινομένου θα είναι ισχυρή».

Επισήμανε ακόμα ότι οι άνεμοι θα ξεπεράσουν τα 12 μποφόρ. «Οι δυτικές ακτές της Φλόριντας που θα δεχτούν το πρώτο ‘’μπάσιμο’’ του τυφώνα με ανέμους πάνω από 12 μποφόρ και που θα ξεπεράσουν τα 200 χλμ την ώρα, θα είναι περιοχές που θα αντιμετωπίσουν πολλά και εκτεταμένα προβλήματα.

Αν τα προγνωστικά στοιχεία επαληθευτούν θα είναι μια ακραία κατάσταση που θα βιώσουν όλες αυτές οι περιοχές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό