Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε δασική έκταση στο Νεοχώρι Πηλίου
Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Ξανά θετικός στον κορονοϊό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε ξανά θετικός στον κορονοϊό σήμερα (30.07.2022), σύμφωνα με τον γιατρό του μέσω ανακοίνωσης που κοινοποίησε ο Λευκός Οίκος. 

«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου. Ο Τζο Μπάιντεν δεν παρουσίασε νέα συμπτώματα και συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», είπε ο Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ, ο γιατρός του προέδρου.

«Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση», πρόσθεσε και τόνισε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν θα επιστρέψει στην καραντίνα μετά από δέκα ημέρες αφότου είχε νοσήσει. 

 

 

Ο Τζο Μπάιντεν σε αναρτησή του στο twitter αναφέρει.

«Παιδιά, σήμερα βρέθηκα ξανά θετικός στην COVID.

Αυτό συμβαίνει σε μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων.

Δεν έχω συμπτώματα, αλλά θα απομονωθώ για την ασφάλεια όλων γύρω μου.

Είμαι ακόμα στη δουλειά και θα επιστρέψω σύντομα στο δρόμο».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έλον Μασκ: Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες από τη γαλλική Δικαιοσύνη για Χ και Grok
H κλήση δεν έχει στην παρούσα φάση υποχρεωτικό χαρακτήρα, ωστόσο η γαλλική Δικαιoσύνη θα μπορούσε στη συνέχεια να κλιμακώσει τις πιέσεις της φθάνοντας ως και την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης
Ο Έλον Μασκ
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη καλεί τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στο Ιράκ: «Αναχωρήστε αμέσως αν είστε εκεί»
«Μην επιχειρήσετε να προσεγγίσετε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη ή το Γενικό Προξενείο στο Ερμπίλ λόγω σοβαρών κινδύνων ασφαλείας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση
U.S. Embassy is seen across the Tigris River in Baghdad, Tuesday, March 17, 2026. (AP Photo/Hadi Mizban)