Κόσμος

Τζον Καρλ Φέτερμαν: Ο Γερουσιαστής που εμφανίστηκε στην ορκωμοσία «χύμα», με σορτσάκι και φούτερ

Αψήφησε το δριμύ ψύχος αλλά και την περίσταση που απαιτούσε επίσημο ένδυμα

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Τζον Φέτερμαν έφτασε σήμερα (20.01,2025) στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ με μαύρο φούτερ με κουκούλα, γκρι σορτς και αθλητικά παπούτσια – μένοντας πιστός στο παραδοσιακό του στιλ.

Οι φωτογράφοι που κάλυπταν την τελετή, κατέγραψαν τον γερουσιαστή των ΗΠΑ, Τζον Φέτερμαν να εισέσχεται στο Καπιτώλιο με casual look αψηφώντας τόσο το δριμύ ψύχος αλλά και την περίσταση που απαιτούσε επίσημο ένδυμα.

Η Ουάσινγκτον κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κρύου καιρού πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας και η τελετή μεταφέρθηκε σε εσωτερικό χώρο λόγω των δυνητικά επικίνδυνων καιρικών συνθηκών.

Αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον 55χρονο Φέτερμαν – ο οποίος έχει εδώ και καιρό την τάση να δίνει το παρών σε επίσημα events με φούτερ και σορτσάκι –  να αλλάξει το χαρακτηριστικό του look.

Fetterman

JohnFettermaninauguration

Ο θηριώδης πολιτικός, (έχει ύψος 2,03 μέτρα), υπηρέτησε ως 34ος Αντικυβερνήτης της Πενσυλβάνια από τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2023. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Δήμαρχος του Μπράντοκ από το 2005 έως το 2019.

JohnFetterman

Τον Μάιο του 2022, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο λίγες μέρες πριν κερδίσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δείτε Live την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στο newsit.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του