Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στα επείγοντα μετά από τροχαίο – Πανικόβλητη στο νοσοκομείο η Αμάλ [pic]

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στα επείγοντα μετά από τροχαίο – Πανικόβλητη στο νοσοκομείο η Αμάλ [pic]

Στα επείγοντα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του μεταφέρθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Μετά τη σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Costa Corallina, στην Puntaldia, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο John Paul II.

Η κατάσταση του 57χρονου Τζορτζ Κλούνεϊ δεν φαίνεται να είναι σοβαρή μετά το τροχαίο με τη μηχανή του το πρωί της Τρίτης.

Φωτογραφία μετά το τροχαίο δείχνει θρυμματισμένο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, κάτι που υποδηλώνει ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έπεσε πάνω του.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το La Nuova, είναι σοκαρισμένος από το τροχαίο.

Ήταν στη μηχανή του όταν συγκρούστηκε με Mercedes που άλλαξε ξαφνικά πορεία. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τραυματίστηκε από την πτώση στη λεκάνη, τα πόδια και τα χέρια. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.

Όταν έμαθε για το τροχαίο η γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν έτρεξε κοντά του. Έφυγαν μαζί από το νοσοκομείο.

Το νέο εγχείρημα του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο διάσημος ηθοποιός ζει με τη γυναίκα του Amal και τα δίδυμά τους στη Σαρδηνία για το καλοκαίρι όπου γυρίζει τη σειρά Catch 22.

Το ζευγάρι έκανε και διακοπές με τους γονείς του ηθοποιού Nina και Nick Clooney, καθώς και τη μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν, Baria Alamuddin.

Νοικιάζουν μια βίλα από τον Ezio Maria Simonelli, λογιστή και άνθρωπο κοντά στον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δουλεύει σκληρά για το πρότζεκτ του Catch 22. Έχει αναλάβει ο ίδιος τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και πρωταγωνιστεί σε 6 επεισόδια της μίνι σειράς που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Joseph Heller.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις