Κόσμος

United Airlines: Δίνει 10.000$ σε όποιον επιβάτη δεχτεί να… φύγει οικειοθελώς!

Για να αποφύγει νέα περιστατικά όπως η βίαιη απομάκρυνση γιατρού που αρνήθηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από πτήση, η United Airlines αποφάσισε να δώσει οικονομικό κίνητρο στους πελάτες της. Στόχος να αποκαταστήσει τη φήμη της.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους επιβάτες της που εθελοντικά προσφέρουν τις θέσεις τους σε πτήσεις με υπεράριθμες κρατήσεις, το ποσό 10.000 δολάρια.

Η προσφορά της United δημοσιοποιήθηκε καθώς η ανταγωνιστική της, Delta Airlines προγραμματίζει να προσφέρει το ποσό των 9.950 δολαρίων, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

“Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα περιστατικά μη εθελοντικής άρνησης στην επιβίβαση των αεροσκαφών μας, αλλά και να γίνουμε μια αεροπορική εταιρία που θα επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή της, στις ανάγκες των πελατών της” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η United.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, η United Airlines είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν με βίαια επιχείρησαν να απομακρύνουν γιατρό από πτήση που ήταν υπεράριθμη, τραυματίζοντας τον σοβαρά: του έσπασαν δόντια, τη μύτη και υπέστη διάσειση.

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε σάλο παγκοσμίως, με την εταιρία, αρχικά, να αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από τον επιβάτη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα