Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Ιστορικό διάγγελμα με μήνυμα για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Στο ιστορικό, πρώτο του διάγγελμα στο λαό της Βρετανίας ως βασιλιάς, ο Κάρολος Γ’ έκανε αναφορά στους δύο γιους τους και τις συζύγους τους. 

Οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι κλονίστηκαν από τη στιγμή που το ζευγάρι επέλεξε να απαρνηθεί τους βασιλικούς τίτλους και να μετακομίσει στον Καναδά. Κατά το διάγγελμα του, ο βασιλιάς Κάρολος έστειλα μήνυμα… ενότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκφράζω την αγάπη μου για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν που συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».

Επιπλέον, ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του, Γουίλιαμ, λαμβάνει τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας. «Με την Κάθριν δίπλα του, ο νέος μας Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν το έθνος… ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αίγυπτος εμπόδισε το Ισραήλ να σκοτώσει ηγέτες της Χαμάς στο έδαφός της και απείλησε με αντίποινα
Οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ηγετών της Χαμάς σε αιγυπτιακό έδαφος θα θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας και, κατά συνέπεια, ως κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ
Καπνός μετά από βομβαρδισμό στα σύνορα Ισραήλ - Λωρίδας της Γάζας
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα
Βετεράνος της αστυνομίας ο πατέρας του, κοινωνική λειτουργός η μητέρα του - «Ευχαριστούμε τα μέλη της οικογένειας του Ρόμπινσον, έκαναν το σωστό», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα
Τάιλερ Ρόμπινσον: Το πορτρέτο του 22χρονου δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ – Με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, πόζαρε με όπλα 8