Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βασιλικές χριστουγεννιάτικες κάρτες: “Γλυκός” Κάρολος, οικογενειάρχης Γουίλιαμ και… ρομαντικός Χάρι

Βασιλικές χριστουγεννιάτικες κάρτες: “Γλυκός” Κάρολος, οικογενειάρχης Γουίλιαμ και… ρομαντικός Χάρι
Φωτογραφία twitter @KensingtonRoyal

Χριστούγεννα πλησιάζουν και η βασιλική οικογένεια «στέλνει» τις… χριστουγεννιάτικες κάρτες της. Κάπως έτσι ήρθαν στο φως τα νέα βασιλικά «πορτρέτα», τόσο διαφορετικά μεταξύ τους.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φυσικά, συγκεντρώνει η φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους. Και αυτό μόνο εξαιτίας της παρουσίας των πιτσιρικιών σε αυτή.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ που πια έχει μεγαλώσει αλλά ως παιδί δεν έχει χάσει τίποτα από τη σπιρτάδα και την… αταξία που τον διακρίνει. Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ που εξακολουθεί να μοιάζει στην πρόγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ και ο νεογέννητος πρίγκιπας Λουίς, που κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς του και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ για να είμαστε πιο… βασιλικοί, έχουν επιλέξει casual ντύσιμο. Φορούν και οι δυο τζιν. Εκείνος με καρό πουκάμισο, εκείνη με πουλόβερ. Εκτός από τα τζιν «φόρεσαν» και τα… επίσημα χαμόγελά τους.

Φυσικά τα παιδιά τους, ο Τζορτζ κάνει… ισορροπία πάνω στο κλαδί του κέντρου και ακουμπά στις πλάτες του μπαμπά του. Η Σάρλοτ, με ένα παιχνιδιάρικο βλέμμα στέκεται ανάμεσα στους γονείς της (και ναι, θυμίζει την Ελισάβετ), ενώ ο Λούις, ως βρέφος, δεν έχει ακόμη επιλογές, τον κρατά η μαμά του στην αγκαλιά της.

Αυτή είναι η φωτογραφία για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας.

Ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν κι εκείνοι στη δημοσιότητα τη δική τους φωτογραφία για τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο Χάρι και η Μέγκαλ επέλεξαν μια φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους: αγκαλιά, κοιτάζουν τα πυροτεχνήματα.

Μια γλυκιά, χωρίς… φανφάρες και «απόδειξη» της σχέσης τους είναι η φωτογραφία που επέλεξαν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα. Καθισμένοι σε ένα παγκάκι, κοιτούν με αγάπη ο ένας τον άλλο. Τι άλλο χρειάζεται;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις