Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βασιλικός “σκοτωμός”! Καταρρακωμένη η βασίλισσα Λετίθια από τον τσακωμό της με την βασίλισσα Σοφία

Βασιλικός “σκοτωμός”! Καταρρακωμένη η βασίλισσα Λετίθια από τον τσακωμό της με την βασίλισσα Σοφία

Πρόκειται για το πιο viral βίντεο των τελευταίων ωρών! Η βασίλισσα Λετίθια “αρπάχτηκε” δημοσίως με την Ελληνίδα πεθερά της βασίλισσα Σοφία. Ωστόσο, οι κακές σχέσεις των δυο γυναικών φαίνεται πως ήταν ένα μυστικό που… όλοι ήξεραν.

Ας τα πάρουμε, όμως, όλα από την αρχή! Η ένταση σημειώθηκε την Κυριακή (01.04.2018) στον καθεδρικό ναό Palma στη Μαγιόρκα όπου γιόρτασαν το Πάσχα των καθολικών. Η βασίλισσα Σοφία είχε αγκαλιάσει τη 12χρονη εγγονή της Leonor και τη 10χρονη εγγονή της Σοφία και ετοιμάζονταν να ποζάρουν για φωτογραφίες στον καθεδρικό ναό Palma την Κυριακή του Πάσχα.

Τότε τους πλησίασε η 45χρονη βασίλισσα Λετίθια και μετά από μια σύντομη συνομιλία προσπάθησε να πάρει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της. Η 12χρονη καταλήγει να σπρώχνει και το χέρι της μητέρας της αλλά και της 79χρονης γιαγιάς της.

Μεσολάβησε τελικά ο σύζυγος της Λετίθια, βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ωστόσο, η εκρηκτική σκηνή καταγράφηκε και το βίντεο έγινε viral… αμέσως!

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Στενοχωρημένη η βασίλισσα Λετίθια

Η στιγμή της έντασης έγινε πρώτο θέμα στα ισπανικά μέσα ενώ και οι χρήστες στα social media έδωσαν τα ρέστα τους. Και ενώ δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την βασίλισσα Σοφία, άνθρωποι από το περιβάλλον της βασίλισσα Λετίθια αναφέρουν ότι εκείνη είναι καταστενοχωρημένη από την έκταση που πήρε το περιστατικό.

Μάλιστα, το περιβάλλον της αποκάλυψε και τον λόγο που έγινε ο καυγάς… Σύμφωνα με τα όσα λένε, η βασίλισσα Λετίθια δεν θέλει να εκτίθενται οι ανήλικες κόρες της στα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό όταν η γιαγιά τους, βασίλισσα Σοφία, τις πήρε αγκαλιά για να ποζάρουν στους φωτογράφους αντέδρασε με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να “ψιλοαρπαχθούν”.

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

Ωστόσο, για όσους ξέρουν καλά την βασιλική οικογένεια μιλούν για μία κόντρα που κρατάει… δέκα χρόνια! Ειδικότερα, στην αρχή οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές. Όμως όλα άλλαξαν το 2008 όταν κυκλοφόρησε ένα βιβλίο το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος – βιογραφικός  Pilar Urbano, με την βοήθεια της βασίλισσας Σοφίας.

Τότε η 79χρονη βασίλισσα είχε πει ότι η εγγονή της πριγκίπισσα Λεόνορ μαθαίνει τα νεαρά ξαδέλφια της στην κατανάλωση αντιοξειδωτικών τροφών. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε πολύ την βασίλισσα Λετίθια ενώ από τότε η Βασίλισσα Σόφια ποτέ δεν σχολίασε δημοσίως τα εγγόνια της.

Πηγή: dailymail.co.uk, www.telegraph.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις