Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έξαλλοι στο παλάτι με τη διαρροή του σχεδίου για το θάνατό της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έξαλλοι στο παλάτι με τη διαρροή του σχεδίου για το θάνατό της

Εξοργισμένοι εμφανίζονται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη διαρροή του σχεδίου με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Πύργος του Λονδίνου», όπου αναφέρει με λεπτομέρειες όσα θα ακολουθήσουν του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο, για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν άκρως απόρρητο και ανώτατοι αξιωματούχοι προσπαθούν διακαώς να εξακριβώσουν πως – και από ποιον – έφτασε στα χέρια της ιστοσελίδας Politico.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και παλαιότερα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για το τι θα γίνει μετά το θάνατο της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες ήταν αποκαλυπτικές σχετικά με το «χάος» που αναμένεται να επικρατήσει στο Λονδίνο μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισαβέτ, αλλά και με τις κινήσεις της βασιλικής οικογένειας.

«Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε»

Σύμφωνα με το σχέδιο ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τηλεφωνικώς από έναν υπάλληλο και θα του πει ότι: «η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε», ενώ ο θάνατός της βασίλισσας Ελισάβετ θα ανακοινωθεί με έκτακτο δελτίο από το Press Association.

Σύμφωνα με το Politico, το σχέδιο που έχει καταρτιστεί φανερώνει το εξαιρετικό επίπεδο δράσης που απαιτείται από όλα τα μέρη του βρετανικού κράτους, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας επιχείρησης ασφαλείας για τη διαχείριση του πρωτοφανούς πλήθους και του χάους που μπορεί να προκληθεί.

Διαβάστε με λεπτομέρειες την «Eπιχείρηση London Bridge».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις