Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το αστείο περιστατικό με την Καμίλα και τα τακούνια της στον γάμο με τον Κάρολο – «Λυπάμαι τρομερά»

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύζυγος του νέου μονάρχη της Βρετανίας, απέτισε φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ, κάνοντας λόγο για μια «μοναχική γυναίκα» που χάραξε τον δικό της δρόμο σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο και που δεν θα ξεχάσει ποτέ. 

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η σύζυγος του νέου βασιλιά της Βρετανίας δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί ακόμα και ένα αστείο περιστατικό από τον γάμο της με τον Κάρολο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η 96χρονη μονάρχης γέλαγε μαζί της, γεγονός που αποδεικνύει την καλή αίσθηση του χιούμορ την οποία είχε. 

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μιλώντας στο BBC ανέφερε ότι την ημέρα που παντρεύτηκε τον Κάρολο, πριν μεταβεί στο Windsor για την τελετή, πέρασε από το Clarence House. Μέσα στο άγχος της λοιπόν είχε φορέσει διαφορετικά παπούτσια, τα οποία είχαν μάλιστα και διαφορά στο ύψος του τακουνιού κατά έναν πόντο. 

Όταν η ίδια αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, όπως είπε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Το γεγονός όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία γέλασε μαζί της και της είπε: «Κοίτα, λυπάμαι τρομερά». 

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0gef4FreVUU

Μιλώντας για την βασίλισσα Ελισάβετ, η σύζυγος του νέου μονάρχη της Βρετανίας έκανε λόγο για μια μοναχική γυναίκα που κατάφερε να χαράξει τον δικό της δρόμο. «Πρέπει να ήταν τόσο δύσκολο για εκείνη να είναι μια μοναχική γυναίκα. Δεν υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργοί ή πρόεδροι. Ήταν μόνη, οπότε νομίζω ότι χάραξε τον δικό της δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε αυτά τα υπέροχα γαλάζια μάτια που, όταν χαμογελούσε, φώτιζαν ολόκληρο το πρόσωπό της» είπε επίσης η 75χρονη σήμερα Καμίλα, σημειώνοντας ότι θα θυμάται πάντα το χαμόγελό της. «Αυτό το χαμόγελο είναι αξέχαστο» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η Καμίλα για χρόνια βρίσκονταν στο στόχαστρο της κοινής γνώμης, καθώς κατηγορήθηκε για την κατάρρευση του γάμου του Κάρολου με την Νταϊάνα. Το κλίμα όμως τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει και φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής πλέον στους Βρετανούς. 

Μετά τον γάμο της με τον Κάρολο το 2005, πήρε σταδιακά μια πιο εξέχουσα θέση στη βασιλική οικογένεια και πολλές φορές συνόδευε την βασίλισσα Ελισάβετ στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα, η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας της παραχώρησε τον τίτλο της βασιλικής συζύγου, γεγονός που αντικατοπτρίζει και τη γενικότερη αποδοχή της θέσης της στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραυματίστηκαν επιβάτες πτήσης της JetBlue Airways – Οι πιλότοι έκαναν αναγκαστική προσγείωση στη Φλόριντα
Το αεροσκάφος, ένα Airbus A320, εκτελούσε την πτήση 1230 και είχε αναχωρήσει από το Κανκούν του Μεξικού με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι στο Νιου Τζέρσεϊ
Αεροσκάφος της JetBlue Airlines
Axios: «Προ των πυλών» η σύσταση διεθνούς ασφάλειας στη Γάζα – Οι προϋποθέσεις, το «ναι» της Χαμάς και ο ρόλος της Τουρκίας
Οι ΗΠΑ πιέζουν για την οριστικοποίηση του σχεδίου για τη δημιουργία διεθνούς δύναμης ασφαλείας, με διάφορες χώρες να είναι διατεθειμένες να στείλουν στρατεύματα προκειμένου να επικρατήσει η ειρήνη στη Γάζα
Μια λήψη από drone δείχνει την καταστροφή σε μια κατοικημένη γειτονιά, στην πόλη της Γάζας.