Κόσμος

Βέλγιο: Στις πληγείσες περιοχές η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – «Πόνεσε η καρδιά μου»

Τις πληγείσες περιοχές στη Βαλλονία του Βελγίου που έχουν χτυπηθεί από φονικές πλημμύρες βρέθηκε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μαζί της ήταν ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Αλεξάντερ ντερ Κρόο και ο επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ, Ντιντιέ Ρέιντερς.

«Στο Ροσφόρ και το Πεπινστέρ είδα την καταστροφή των πλημμυρών» σημείωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της στο twitter.

«Η καρδιά μου πόνεσε όταν συνάντησα ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, τις οικονομίες μιας ζωής. Τους είπα: Η Ευρώπη είναι μαζί σας. Μοιραζόμαστε τη θλίψη σας. Θα σας βοηθήσουμε να ξαναχτίσετε» προσέθεσε.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χίλαρι Κλίντον κατά Ντόναλντ Τραμπ από το Μόναχο: «Ντροπιαστική η στάση για την Ουκρανία, πρόδωσε τη Δύση»
«Νομίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Πούτιν και ο Τραμπ να κερδοσκοπήσουν πάνω στη δυστυχία και τον θάνατο του ουκρανικού λαού είναι ένα ιστορικό λάθος»
Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον
Κιμ Τζου Ε: Νέα εμφάνιση της κόρης – διαδόχου του Κιμ Γιονγκ Ουν σε εγκαίνια κατοικιών για τις οικογένειες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Ρωσία
Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το πρακτορείο δείχνουν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να επισκέπτεται τις νέες κατοικίες, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Τζου Ε
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του και διάδοχό του