Κόσμος

Βέλγιο: Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρασύρθηκε από ανέμους και σκότωσε μια γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 63 χρόνων στο Βέλγιο όταν Χριστουγεννιάτικο δέντρο έπεσε πάνω της εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε εορταστική αγορά της Φλάνδρας.

Στο βίντεο, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου, φαίνεται το 20 μέτρων Χριστουγεννιάτικο δέντρο να παρασύρεται από τον αέρα. Η 63χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της. 

Συγκεκριμένα τρία άτομα εγκλωβίστηκαν κάτω από το πεσμένο έλατο, όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά η 63χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. 

Όλα ξεκίνησαν από μια δυνατή βροχή και μια τοπική ριπή ανέμου που έσπρωξαν το δέντρο κοντά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά όπου πολλοί άνθρωποι ήταν παρόντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάφος αναψυχής που βούλιαξε πριν 2.000 χρόνια βρέθηκε στον βυθό της Αλεξάνδρειας
Οι επόμενες έρευνες στην καρίνα του πλοίου «θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή, τη θρησκεία, την πολυτέλεια και τη διασκέδαση στις πλωτές οδούς της αρχαίας Αιγύπτου κατά τη ρωμαϊκή εποχή»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
«Το πεπρωμένο της Ουκρανίας είναι το πεπρωμένο της Ευρώπης» το μήνυμα ενότητας από Ζελένσκι, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
Μετά την λήξη της τετραμερούς συνάντησης ο Γάλλος πρόεδρος και ο Γερμανός καγκελάριος αποχώρησαν δίχως να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Φρίντριχ Μερτς, ο Κιρ Στάρμερ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες