Κόσμος

Βετεράνοι μισθοφόροι-εκτελεστές και ποινικοί στην απόπειρα απαγωγής 4χρονης από την Κύπρο

Την τελευταία στιγμή οι κυπριακές Αρχές εμπόδισαν την διεξαγωγή μιας καλοστημένης "στρατιωτικού" τύπου επιχείρησης για απαγωγή μιας 4χρονης από την αγκαλιά της μητέρας της. Όλα ήταν στην εντέλεια μελετημένα με τους δράστες να περνούν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές του νησιού ως... τουρίστες!

Συγκεκριμένα, το βιογραφικό ενός εκ των δραστών ξεχωρίζει, καθώς ευθύνεται για πάνω από 100 θανάτους σε διάφορα πεδία μάχης της Αφρικής και της Ασίας, συμπεριλαμβανομένων όμως και κάποιων παιδιών. 

Ωστόσο κι ενώ έχει προκληθεί σάλος στην Νορβηγία, καθώς ο οργανωτής της απαγωγής είναι ένας 56χρονος Νορβηγός πολίτης, πατέρας της μικρής, οι κυπριακές Αρχές αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες από το εξωτερικό κατάφεραν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να ανακόψουν την πορεία των πραγματικά επικίνδυνων ανδρών που είχαν επιλεγεί για την “στρατιωτικού” τύπου επιχείρηση.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο «Πίπο» Τσαβαρία ο μεγαλύτερος ναρκοβαρόνος του Ισημερινού, που είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του
Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισημερινού, Τζον Ράιμπεργκ, που βρίσκεται στην Ισπανία μαζί με τις αστυνομικές αρχές, χαρακτήρισε τη σύλληψη «ιστορική ημέρα» για τη χώρα
Η στιγμή της σύλληψης του «Πίπο» Τσαβαρία
Τα «γυρνάει» ο Ντόναλντ Τραμπ για το σκάνδαλο Επστάιν: Ζητά να βγουν στη δημοσιότητα τα αρχεία της υπόθεσης
«Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social - Η αναφορά του σε Δημοκρατικά πρόσωπα με φόντο το σκάνδαλο και το νέο σχόλιο για την Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν
Τζέφρι Επστάιν