Κόσμος

Βγενόπουλος: Ντροπή! Δεχόμουν παρεμβάσεις από πολιτικό

Η Λαϊκή Τράπεζα πλήγηκε από μια κρίση όπως και οι υπόλοιπες Τράπεζες, δήλωσε ο Αντρέας Βγενόπουλος, προσθέτοντας ότι το κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα έπεσε θύμα συμφερόντων που ήθελε να εξυπηρετήσει το διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό σύστημα της Κύπρου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δηλώσεις στη μεσημβρινή εκπομπή του «Sigma» ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι αποτέλεσμα αυτών των συμφερόντων ήταν η πτώχευση της Λαϊκής, η καταστροφή της Τράπεζας Κύπρου και της κυπριακής οικονομίας.

Οι δικές μας ενέργειες έγιναν από το 2006 μέχρι το 2011, υπέδειξε για να προσθέσει ότι «είναι απίστευτο ότι δεν αναζητήθηκαν οι ευθύνες της τότε διοίκησης και αναζητήθηκαν οι ευθύνες της προ-προηγούμενης διοίκησης».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα