Κόσμος

Βίντεο με Τραμπ και Επστάιν να ξεφαντώνουν στη Φλόριντα – «Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του» έλεγε ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Τραμπ και ο «μαστροπός των ισχυρών» ταξίδευαν μεταξύ Νέας Υόρκης και Παλμ Μπιτς με ιδιωτικά τζετ και έπαιρναν μέρος σε πάρτι με νεαρές γυναίκες στο Μαρ-α-Λάγκο

Μαίνεται η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ, λίγες ημέρες μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας των δύο ανδρών.

Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ προχώρησε στην καταγγελία – «βόμβα» στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) κατά του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι επειδή το όνομα του νυν Προέδρου των ΗΠΑ βρίσκεται στις «λίστες Επστάιν», αυτές δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Έλον Μασκ κοινοποίησε ένα βίντεο από το 1992 που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να διασκεδάζει μαζί με τον αυτόχειρα το 2019, διαβόητο εγκληματία – προαγωγό, Τζέφρι Επστάιν στη Φλόριντα.

«Ώρα για να πέσει μία πραγματικά μεγάλη βόμβα. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι στις λίστες Επστάιν. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν δημοσιοποιήθηκαν». Και έκλεινε την ανάρτησή του, ως εξής: «Να έχεις μια όμορφη μέρα Ντόναλντ Τραμπ (Have a nice day, DJT!)», ενώ στη συνέχεια επανήλθε τονίζοντας: «Σημειώστε αυτή την ανάρτηση για το μέλλον. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί».

 

Ως γνωστόν, Τραμπ και Επστάιν γνωρίζονταν από τη δεκαετία του ’80, ενώ ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός τον είχε περιγράψει, μιλώντας στο «New York Magazine» το 2002, ως «καταπληκτικό τύπο».

Αν και ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι επισκέφθηκε ποτέ το ιδιωτικό νησί του Επστάιν στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, έχει παραδεχτεί ότι κινούνταν στους ίδιους κοινωνικούς χώρος με τον Τζέφρι Επστάιν. Ωστόσο, στα έγγραφα της δίκης εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει επτά φορές με το αεροσκάφος, μαζί με τη Μέιπλς, την κόρη τους Τίφανι και τον γιο του Έρικ.

Οι δύο άνδρες ταξίδευαν μεταξύ Νέας Υόρκης και Παλμ Μπιτς με ιδιωτικά τζετ και έπαιρναν μέρος σε πάρτι με νεαρές γυναίκες στο Μαρ-α-Λάγκο.

Τζέφρι Επστάιν, Ντόναλντ Τραμπ
Τζέφρι Επστάιν, Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία Davidoff Studios / Getty Images

Το 2002, ο Τραμπ δήλωνε στο «New York Magazine» για τον Επστάιν: «Γνωρίζω τον Τζεφ εδώ και 15 χρόνια. Είναι φανταστικός τύπος. Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του. Λέγεται μάλιστα ότι του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες όσο και σε μένα, και πολλές από αυτές είναι νεότερες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Τζέφρι απολαμβάνει τη ζωή του».

Βίντεο από το 1992 δείχνουν τον Τραμπ και τον Έπσταϊν να στέκονται στο πλάι της πίστας στο Μαρ-α-Λάγκο, σε έναν διαγωνισμό «calendar girls».

Η φιλία τους φαίνεται να διαταράχθηκε το 2004, όταν και «κοντραρίστηκαν» για την αγορά ενός ακινήτου στο Παλμ Μπιτς. Από τότε, ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι του απαγόρευσε την είσοδο στο Μαρ-α-Λάγκο, επειδή ο Επστάιν προσπάθησε να προσεγγίσει εργαζόμενη στο κλαμπ.

Το 2019, μετά τη σύλληψη του Επστάιν, ο Τραμπ δήλωνε: «Δεν ήμουν θαυμαστής του. Είχαμε μαλώσει εδώ και πολλά χρόνια». Βέβαια όταν συνελήφθη η σύντροφος και συνεργάτιδα του «μαστροπού των ισχυρών», η Γκισλέιν Μάξγουελ το 2020, ο Αμερικανός Πρόεδρος προκάλεσε έκπληξη, λέγοντας: «Της εύχομαι το καλύτερο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στη Ρώμη - «Στοπ στη γενοκτονία της Γάζας και στην ανοχή του Ισραήλ»
Στην πορεία, την οποία οργάνωσαν οι τρεις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατέληξε στην πλατεία Σαν Τζοβάνι της Ρώμης, συμμετείχαν πάνω από 300.000 πολίτες
Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαδήλωση με αίτημα τον τερματισμό των βομβαρδισμών στη Γάζα, στη Ρώμη
Η Γερμανία προετοιμάζει με καταφύγια πολέμου στο φόβο Ρωσικής επίθεσης στην Ευρώπη την επόμενη 4ετία
Ο επικεφαλής της Γερμανικής πολιτικής προστασίας ζητά επείγουσα αναβάθμιση των καταφυγίων ψυχρού πολέμου, παίρνοντας έγκριση χρηματοδότησης από την κυβέρνηση Μερτς
Καταφύγιο από τον ψυχρό πόλεμο 1
Νεκροί 13 Ιρανοί προσκυνητές κατά τη διάρκεια του Χατζ στη Μέκκα - Ακραίες θερμοκρασίες έως 47 βαθμούς τις τελευταίες μέρες
Το 2024, περισσότεροι από 1.300 προσκυνητές, εκ των οποίων 22 Ιρανοί, πέθαναν κατά τη διάρκεια του Χατζ, όταν οι θερμοκρασίες είχαν πλησιάσει τους 52 βαθμούς Κελσίου
Μουσουλμάνοι προσκυνητές εκτελούν το Tawaf στο μεγάλο τζαμί, κατά τη διάρκεια του ετήσιου προσκυνήματος hajj στην ιερή πόλη της Μέκκας 1
Στα «χαρακώματα» ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Έλον Μασκ: «Θα έχει σοβαρές συνέπειες αν χρηματοδοτήσει τους Δημοκρατικούς»
Ο Τραμπ είπε ότι οι σχέσεις του με τον Μασκ «έχουν τελειώσει», ενώ δεν δίστασε να τον αποκαλέσει ασεβή προς το πρόσωπό και το αξίωμά του ως πρόεδρο των ΗΠΑ
Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ 15
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν: Μεθυσμένο ζευγάρι φέρεται να τη σκότωσε σε τροχαίο και να έκρυψε το πτώμα
Γειτόνισσα του ζευγαριού είχε πει στην αστυνομία ότι τους άκουσε να κωπηλατούν μία μέρα μετά την εξαφάνισης της Μαντλίν και ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει «Γιατί την έφερες;» ξανά και ξανά
Η Μαντλίν ΜακΚάν
Ο Χαλίφα Χαφτάρ και το σκληρό πόκερ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Ούτε το εγκρίνει ούτε το απορρίπτει αυτή τη στιγμή»
Μόλις πριν από λίγο καιρό, θα ήταν αδιανόητο για την ανατολική Λιβύη που ελέγχεται από τον Χαφτάρ να εξετάσει το ενδεχόμενο υπογραφής ναυτιλιακής συμφωνίας με την Τουρκία
Χαλίφα Χαφτάρ 11