Κόσμος

Βίντεο-προπαγάνδα: Βρετανός όμηρος μας “ξεναγεί” σε πόλη που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές!

Απίστευτο βίντεο-προπαγάνδα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους, μέσω βίντεο που θυμίζει χολιγουντιανή ταινία στους δρόμους της Μοσούλης, που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Τζον Κάντλι, όμηρος των τζιχαντιστών από το 2012 έχει εμφανιστεί και παλαιότερα σε βίντεο και φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή τη φοράα, όμως. δεν φοράει την πορτοκαλί στολή, αλλά μας… ξεναγεί στους δρόμους της πόλης που κατέλαβαν οι τζιχαντιστές.
Περιγράφει μάλιστα την… ευημερία που επικρατεί στην περιοχή της Μοσούλης, “χάρη στη διοίκηση των τζιχαντιστών”.
Όπως αναφέρει σε άνα σημείο του βίντεο, “τα ΜΜΕ περιγράφουν τη ζωή στο Ισλαμικό Κράτος σαν να πρόκειται για μία κοινωνία σε κατάθλιψη”, όπως σημειώνει, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, παρουσιάζοντας μάλίστα μία πόλη η οποία σφύζει από ζωή με καταστήματα και δεκάδες ανθρώπους να περπατούν στους δρόμους της ιρακινής πόλης.
Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει την Ουάσινγκτον υπό ομοσπονδιακό έλεγχο – Κόντρα με τη δήμαρχο για την ICE
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θέλει να θέσει την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα υπό άμεσο ομοσπονδιακό έλεγχο, κατηγορώντας τη δήμαρχο των Δημοκρατικών ότι αρνείται κάθε συνεργασία με την Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE)
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ - Η αριστερή ιδεολογία και τα μηνύματα μετά τον μοιραίο πυροβολισμό
Την Τρίτη ενώπιων δικαστηρίου ο 22χρονος που αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές - Η συγκατοίκηση με τρανς άτομο και ο όρκος του Ντόναλντ Τραμπ κατά των δραστών παρόμοιων περιστατικών
Τάιλερ Ρόμπινσον
2