Κόσμος

Βιντεοσκόπησε τον βιασμό και τη δολοφονία της 15χρονης κοπέλας του – Ικέτευε να δείξει έλεος

Ημίγυμνo στο ντουλάπι νεροχύτη ενός εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος στο Χιούστον βρέθηκε το πτώμα της 15χρονης Karen Perez.

Η έφηβη φέρεται να ικέτευσε για τη ζωή της τον σύντροφό της που φέρεται να τη βίασε και να τη δολοφόνησε ενώ κινηματογραφούσε τα πάντα. Οι εισαγγελείς ανέφεραν πως σε βίντεο του κινητού του αγοριού της έχουν καταγραφεί οι τελευταίες της στιγμές στη ζωή.

Ακουγόταν, όπως είπαν οι εισαγγελείς, να τη φωνάζει με το όνομά της και την ανάγκασε να κάνουν σεξ. “Δεν θέλω να πεθάνω” ακούγεται να λέει η 15χρονη όταν ο φίλος της άρχισε να την πνίγει επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ.

Όταν η Karen εξαφανίστηκε, η οικογένειά της ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι του αγοριού της. Ο πατέρας του άρχισε να ψάχνει την έφηβη με το αυτοκίνητο μέχρι που του είπε ο γιος του να γυρίσουν σπίτι επειδή δεν είναι ζωντανή. Τότε ο πατέρας του κάλεσε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα στα κινητά του αγοριού της που της ζητούσαν να φύγει από το σχολείο. Εάν δεν το έκανε, όπως την απειλούσε, τότε θα τελείωνε η ζωή της. Ο νεαρός κατηγορείται για φόνο και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο ανηλίκων.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 21