Κόσμος

Βόρεια Ιρλανδία: Μυστήριο με 22χρονη που βρέθηκε νεκρή – Η 4η δολοφονία σε έξι εβδομάδες

Έντονη ανησυχία έχει ξεσπάσει στη Bόρεια Ιρλανδία καθώς μέσα σε έξι εβδομάδες έχουν βρεθεί νεκρές τέσσερις γυναίκες. 

Η 22χρονη Mary Ward, η τέταρτη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Μπέλφαστ, μέσα σε έξι εβδομάδες, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) είπε ότι το σώμα της βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Melrose Street την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία πιστεύει ότι η νεαρή κοπέλα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή έξι ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 25.09.2024 και θέλει να μιλήσει με οποιονδήποτε ήταν σε επαφή μαζί της εκείνη την ημερομηνία ή κάποιες μέρες πριν. 

«Απολύτως αποτρόπαιο»

Η επικεφαλής της επιθεώρησης Lindsay Fisher είπε ότι η 22χρονη είναι «η τέταρτη γυναίκα που δολοφονείται στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες». «Αυτό είναι απολύτως αποτρόπαιο», πρόσθεσε ο ανώτερος αξιωματικός. «Τέσσερις οικογένειες καταστράφηκαν για πάντα από ανούσια βία».

Ο ντετέκτιβ που ηγείται της μεγάλης ομάδας έρευνας στην υπόθεση, είπε: «Οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι πρώτα και κύρια στους αγαπημένους της, που είναι συντετριμμένοι και αγωνίζονται να συμβιβαστούν με αυτή την τραγική απώλεια». 

Πληροφορίες από Skynews 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ θα άνοιγε τον δρόμο για την απελευθέρωση των ομήρων» – Έκρηξη οργής από τους συγγενείς των θυμάτων
«Οι ηγέτες των τρομοκρατών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας», πρόσθεσε
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο αμφιλεγόμενος Τσάρλι Κερκ: Το κίνημα MAGA και οι εμπρηστικές δηλώσεις για τρανς, αφροαμερικανούς και αμβλώσεις
Ο Κερκ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επόμενη προεκλογική εκστρατεία, για τις εκλογές του 2024, πείθοντας μεγάλο μέρος των νεαρών ψηφοφόρων να υποστηρίξουν τον Ντόναλντ Τραμπ
Τσάρλι Κέρκ 10