Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: 4 ακόμα θάνατοι από τον κορονοϊό! Έφτασαν τους 30

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες 24 ώρες από επιπλοκές του κορονοϊού, ανεβάζοντας στους 30 τον αριθμό των θυμάτων στη Βόρεια Μακεδονία από τη νόσο.

Ακόμη, καταγράφηκαν 18 νέα κρούσματα, με το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 617.Τα περισσότερα από τα 617 επιβεβαιωμένα κρούσματα εντοπίζονται στα Σκόπια (261 κρούσματα) και ακολούθως στο Κουμάνοβο (130 κρούσματα).

Εν τω μεταξύ, από σήμερα ισχύουν νέα περιοριστικά μέτρα σχετικά με την κυκλοφορία των πολιτών, που αποφάσισε η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, σε μία προσπάθεια αναχαίτισης της διάδοσης του κορονοϊού.

click4more: Χαρδαλιάς: Μπλόκα σε διόδια, λιμάνια και αεροδρόμια – Στα 300 ευρώ το πρόστιμο

Τις εργάσιμες ημέρες απαγορεύεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 16:00 ώρα έως τις 05:00 της επόμενης ημέρας. Επίσης, τις καθημερινές οι ηλικιωμένοι άνω των 67 ετών επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο δύο ώρες την ημέρα, μεταξύ 10:00 και 12:00, ενώ οι νέοι κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να κυκλοφορούν επίσης δύο ώρες την ημέρα, μεταξύ 13:00 και 15:00.

Όσον αφορά τα Σαββατοκύριακα επιβάλλεται πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία ξεκινά στις 16:00 της Παρασκευής και λήγει στις 05:00 της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση της κυβέρνησης, οι πολίτες απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους σε ομάδες μεγαλύτερες των δύο ατόμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν: Καμία συμφωνία με την Ευρώπη – Ορατός ο κίνδυνος νέων κυρώσεων
Στον ΟΗΕ, το Ιράν και οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το πυρηνικό ζήτημα, χωρίς όμως να υπάρξει συμβιβασμός – Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
Συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Νέα Υόρκη
Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη έπειτα από 50 χρόνια
Οι αστροναύτες Ριντ Γουάισμαν, Βίκτορ Γκλόβερ, Κριστίνα Κοχ και Τζέρεμι Χάνσεν, δεν θα προσεδαφιστούν στη Σελήνη, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν πέρα από χαμηλή γήινη τροχιά από την εποχή του Apollo 17 το 1972
Το Artemis II 1