Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Personae non gratae χαρακτηρίστηκαν πέντε διπλωμάτες της Ρωσίας

Στην απέλαση πέντε διπλωματών της Ρωσίας προχωρά η Βόρεια Μακεδονία, καθώς χαρακτηρίστηκαν personae non gratae από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Ο Σεργκέι Μπαζντίκιν, ο πρέσβης της Ρωσίας στη Βόρεια Μακεδονία, προσεκλήθη νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (28.3.2022) στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας και εκεί του επιδόθηκε ρηματική διακοίνωση για την απέλαση των διπλωματών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, οι πέντε Ρώσοι διπλωμάτες που θα απελαθούν προέβαιναν σε δραστηριότητες αντίθετες προς τη Συνθήκη της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις και ως εκ τούτου πρέπει να εγκαταλείψουν την επικράτεια της Βόρειας Μακεδονίας εντός πέντε ημερών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες που φέρονται να ετοίμαζαν «τζιχαντιστική επίθεση» στη Γαλλία - Είχαν προσελκύσει 20.000 ακολούθους στο TikTok
Οι τρεις γυναίκες συζητούσαν σχέδια για βίαιες ενέργειες στο διαδίκτυο, αναφέροντας μια αίθουσα συναυλιών ή ένα μπαρ στο Παρίσι ως πιθανούς στόχους, και ότι προς τον σκοπό αυτό συναντήθηκαν στην Λυόν
Παρίσι