Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα

Έφτασε και στη Βόρεια Μακεδονία η μετάλλαξη Όμικρον με τις υγειονομικές αρχές της χώρας να ανακοινώνουν το πρώτο κρούσμα. 

Πρόκειται για πολίτη που έχει έρθει από τη Μεγάλη Βρετανία. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε νοσήσει από κορονοϊό και αργότερα έκανε και τις δύο δόσεις εμβολίου.

Παραμένει στο σπίτι του σε καλή κατάσταση ανέφεραν ακόμη οι υγειονομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο υπουργός Υγείας , Βένκο Φίλιπτσε δήλωσε ότι δεν προβλέπεται η λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων στη χώρα εξαιτίας της εμφάνισης του πρώτου κρούσματος της μετάλλαξης Όμικρον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr