Κόσμος

Βραζιλία: Βρέφος 8 μηνών που θεωρούνταν νεκρό κούνησε το χέρι του στο φέρετρο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, όταν ένα μωρό που είχε χάσει τη ζωή του κούνησε το χέρι του κατά τη διάρκεια της κηδείας του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Βραζιλίας ενημέρωσαν τους γονείς της μικρής Kiara Crislayne de Moura dos Santos, ότι είναι νεκρή. Οι συνετριμμένοι γονείς του μωρού, μόλις 8 μηνών, ετοίμασαν την κηδεία και το παιδί τοποθετήθηκε στο φέρετρο.

Σύμφωνα και με όσα μεταδίδει η Mirror, ένας από τους συγγενείς άγγιξε τα δάκτυλα του όταν αυτό βρίσκονταν στο φέρετρο, με το παιδάκι τελικά να τα κουνάει και τους πάντες να σοκάρονται.

Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, 16 ώρες μετά την ενημέρωση ότι είχε πεθάνει, με το βρέφος να έχει σφυγμό και επίπεδο κορεσμού οξυγόνου 84%.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έγιναν το κοριτσάκι τελικά δεν τα κατάφερε, με τους συγγενείς του να το αποχαιρετούν για δεύτερη φορά και το νοσοκομείο να είναι υπό έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση BBC: Τι σημαίνει η επιβεβαίωση του Κρεμλίνου πως ο Πούτιν δεν πάει στην Τουρκία για τις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας
Καμία έκπληξη για τους Ουκρανούς, απογοήτευση για τους Αμερικανούς - Δεν έχει οριστεί χρόνος για την έναρξη των συνομιλιών, λέει πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ - Καταρρέουν οι ελπίδες ώρα με την ώρα
Βλαντιμίρ Πούτιν