Κόσμος

Βρετανία: 52χρονος σκοτώθηκε όταν στις ρόδες του ποδηλάτου του μπλέχτηκαν γάτες που μάλωναν

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη Βρετανία όταν δυο γάτες που μάλωναν στο δρόμο, μπλέχτηκαν στις ρόδες του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Christian Reeves από την πόλη Rugby, στο Warwickshire της Βρετανίας, γράφει το Skynews, τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι μετά το ατύχημα στις 30 Ιουλίου 2024 με το ποδήματό του ενώ πήγαινε στη δουλειά του.

Γράφοντας στο GoFundMe, ο γιος του Dominic Reeves δήλωσε ότι ο πατέρας του μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο και «έδωσε πολύ σκληρή μάχη» μετά από επέμβαση για να μειωθεί η πίεση στον εγκέφαλό του.

Ωστόσο, όταν δεν ανταποκρίθηκε όπως ήλπιζε στη φαρμακευτική αγωγή, πέθανε στις 5 Αυγούστου.

Ο Reeves είπε ότι ο 52χρονος πατέρας του, εκείνη την ημέρα δεν φορούσε κράνος.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Birmingham Mail: «Είναι δύσκολο να πω γιατί θέλω τον πατέρα μου πίσω, αλλά οι τραυματισμοί του θα μπορούσαν να είχαν μειωθεί ή να ήταν εντελώς καλά αν φορούσε κράνος. Γι’ αυτό φορέστε ένα καταραμένο κράνος».

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από ένα κοντινό γκαράζ φέρεται να έδειξαν ότι δύο γάτες είχαν κόψει το δρόμο του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΕΕ και ΝΑΤΟ στηρίζουν τον Ζελένσκι που πηγαίνει στη Φλόριντα να μιλήσει με τον Τραμπ για το σχέδιο λήξης του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Ζελένσκι, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για τις ΗΠΑ, είπε ότι μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες του με τον Τραμπ θα ενημερώσει άμεσα τους Ευρωπαίους
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Βρέθηκαν τα λείψανα της 9χρονης Μέλοντι που αγνοούνταν επί 2 μήνες στις ΗΠΑ - Συνελήφθη η μητέρα της και δηλώνει αθώα
Έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε φυσίγγιο στην αποθήκη της μητέρας, το οποίο ταιριάζει με φυσίγγια που βρέθηκαν κοντά στα λείψανα της άτυχης Μέλοντι, τα οποία εντόπισε τυχαία ένα ζευγάρι στην πολιτεία Γιούτα
Η 9χρονη Μέλοντι που αγνοούνταν για πάνω από 2 μήνες