Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρετανία – Σάρα Έβεραντ: Θύμα σύλληψης – μαϊμού πριν τον βιασμό και τη δολοφονία της

Βρετανία – Σάρα Έβεραντ: Θύμα σύλληψης – μαϊμού πριν τον βιασμό και τη δολοφονία της

Συγκλονισμένη παραμένει η Βρετανία από την υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης Σάρα Έβεραντ. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος – ο 48χρονος Γουέιν Κούζενς – οδηγούσε επί δύο ώρες στους δρόμους του Λονδίνου μέχρι να βρει μια μοναχική νεαρή γυναίκα για να την απαγάγει. 

Τα ίχνη της Σάρα Έβεραντ χάθηκαν το βράδυ της 3ης Μαρτίου αφού έφυγε από το σπίτι μιας φίλης της. Η 33χρονη θα επέστρεφε στο σπίτι της με τα πόδια και είχε διασχίσει μερικούς από τους πλέον κεντρικούς και καλά φωτισμένους δρόμους της περιοχής στο νότιο Λονδίνο. Το πτώμα της εντοπίστηκε μια εβδομάδα μετά, μέσα σε μεγάλη σακούλα, σε περιοχή του Κεντ.  

Ο 48χρονος Γουέιν Κούζενς, αξιωματικός της αστυνομίας Λονδίνου που εργαζόταν σε περιπολίες διπλωματικών εγκαταστάσεων, συλληφθεί στις 10 Μαρτίου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την απαγωγή και τη δολοφονία της 33χρονης δύο μέρες αργότερα. 

Βίντεο του Guardian δείχνει την στιγμή που ο 48χρονος Γουέιν Κούζενς σταματάει την 33χρονη με πρόφαση να της κάνει έλεγχο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Με αυτό τον τρόπο προχώρησε στην σύλληψη της και κατάφερε να την αναγκάσει να μπει στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του πριν τη βιάσει και τη στραγγαλίσει μέχρι θανάτου σε μια αρρωστημένη διαδικασία πέντε ωρών.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την Daily Mail, o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρασε δύο ώρες οδηγώντας στο κεντρικό και νότιο Λονδίνο – περιπλανώμενος με σκοπό να απαγάγει μια μοναχική νεαρή γυναίκα –πριν σταματήσει την 33χρονη Σάρα Έβεραντ. Μάλιστα σε δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail διακρίνεται η κοπέλα αφού ο εν τέλει δολοφόνος της την έχει «συλλάβει» και βρίσκεται με χειροπέδες στο πίσω μέρος του οχήματός του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Guardian και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις